5.11.07

Ήμαρτον!

Βλέπαμε χθες το μπασκετάκι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Παναθηναϊκός εγώ, Ολυμπιακός αυτός. Άνετη εγώ λόγω σιγουριάς για την ανωτερότητα της ομάδας μου διάβαζα τις εφημεριδούλες μου, αγχωμένος αυτός από τις πίκρες που τον έχει ποτίσει τα τελευταία χρόνια η μπασκετομάδα του άρχισε το γνωστό τροπάρι από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα: "γιατί δεν κάνεις απονομή κατευθείαν ρε φίλε;", "καλά εσύ κοιμήθηκες νωρίς", "χα,χα,χα", "έτσι, έτσι" κτλ απευθυνόμενος στο διαιτητή και σε όλους κατ' επέκταση τους διαιτητές που από τότε που βλέπει μπάλα, σπυριάρα ή όχι δεν έχει σημασία, έχουν βαλθεί να καταβαραθρώσουν τον τίμιο γαύρο, να μην τον αφήσουν να χαρεί ούτε την μονοκρατορία των 7 χρόνων+. Η δική μου αντίδραση ήταν: "γιατί δεν πετάγεσαι μέχρι το γήπεδο να δείξεις στο διαιτητή πόσα απίδια πιάνει ο σάκος;" "έλα κοντά στο ΟΑΚΑ είμαστε πετάξου να δώσεις τα φώτα σου, οι άνθρωποι σε χρειάζονται!" "γιατί δε γίνεσαι διαιτητής αφού τα ξέρεις όλα; Θα εξασφαλίσουμε και επιπλέον εισόδημα!" Ήμαρτον ρε φιλαράκι, το κουράσατε πια όλοι οι γαύροι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν δε σας κάνει πλέον το ελληνικό προωτάθλημα στο καλό και να μη μας γράφετε, βαρεθήκαμε και σας και τη γκρίνια σας και το κατεστημένο σας. Καλό ταξίδι και του χρόνου να μη σας βλέπουμε από το NBA!!!!

4 σχόλια:

Goran είπε...

Χαίρομαι που η φωτογραφία ταιριάζει με το κείμενο. Η αρκούδα είδε ακριβώς τα ίδια με τους διαιτητές.
Για το ΝΒΑ είναι κάτι που εύχομαι ολόψυχα. Σε δύο φιλικά (που σημαίνει ότι φρέναραν και λίγο) σας έριξαν συνολική διαφορά 60 πόντων...

Bezender είπε...

Αν και δεν είμαι γαύρος vikoula ωφείλω να ομολογήσω πώς οι δικαιολογίες του τύπου "πουλημένοι διαιτητές"και άλλες αντίστοιχες ανήκουν δικαιοματικά σε μας...Τα τριφυλλακια!!!!
Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου οταν έβλεπα basket ή ποδόσφαιρο με τον μπαμπά είτε με τους βάζελους φίλους μου(απ'το δημοτικό ακόμα) πάντα μας έφταιγε η διαιτησία που χάναμε..ευτυχώς στο basket που μου αρέσει και περισσότερο όχι και τόσο συχνά.

Sorry αν σε πικραίνω λιγάκι αλλά νομίζω πως αυτή είναι η τραγική αλήθεια....

viki vale είπε...

i arkouda simainei varethika na vlepo, dioti os gnoston den akouo, tous gavrous na diamartirontai. gia to NBA an tolmagate as pigainate na anametrithite ki eseis me allous kanones apo aftous pou kserete. i ethniki ellados me paiktes tou pao stin pleiopsifia tis, tis nikise tis ipa last year me international kanones.
sotiraki den exeis kanei parea me gavrous kai den exeis dei kai pollous agones opote den dikaiouse na omileis.

Bezender είπε...

Μπορεί να μην έχω φίλους γαύρους και ούτε να έχω παρακολουθήσει πολλούς αγώνες,μιας και το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι χάσιμο χρόνου,βλέπω τηλεόραση και ξέρω πως όποτε χάναμε από τον ολυμπιακό παντα έφταιγε κάποιος διαιτητής..
Μπορεί μερικές φορές αυτό να ήταν αλήθεια αλλά δεν νομίζω να ήταν και πάντα.....!!!!....
Στο basket τώρα είμαστε σαφώς ανώτεροι και συμφωνώ μαζί σου...αλλα για το ποδόσφαιρο , παρ'όλο που δεν είμαι φίλος και δεν εχω παρακολουθήσει πολύ, νομίζω πως έχω δίκιο!!