7.11.07

Πολύ στεναχωρήθηκα!!!!!!!!!!!!!!!



Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο του Californication εκστασιάστηκα! Ο λόγος που το έψαξα αρχικά ήταν ο Μόλντερ, αιώνια αγαπημένος ήρωας της tv και της ζωής, που αν και με απογοήτευσε με τους 2 τελευταίους κύκλους του x-files, αποτελεί σημείο αναφοράς τουλάχιστον μίας από τις πολλές θεωρίες μου ανά βδομάδα. Ως Χανκ Μούντι είναι φοβερός! Πίνει, καπνίζει, βρίζει, οργιάζει και πολλά άλλα που δεν παραπέμπουν σε αμερικανικό οικογενειακό σήριαλ, παρόλο που η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τις σχέσεις του με την πρώην συντροφό του και την κόρη του. Την προηγούμενη εβδομάδα παίχτηκε στην Αμερική το τελευταίο επεισόδιο (της σεζόν ευτυχώς), η οποία όμως θα συνεχιστεί του χρόνου το καλοκαίρι (δυστυχώς). Τι καινούρια χαζά είναι αυτά τώρα; Μια το Lost, μια το Californication, για να μη θυμηθώ και τον πιο πρόσφατο Παπακαλιάτη, ξεκινάνε κάτι και μας βγάζουν την ψυχή για να το ολοκληρώσουν. Και τι να κάνω που δεν μπορώ να του γυρίσω την πλάτη, όπως τελικά έκανα με τον Παπακαλιάτη όταν περίμενα μήνες να ξεκινήσει ο καινούριος κύκλος, αφού πραγματικά θέλω να δω τι άλλο έχει να πει ο Χανκ Μούντι, η Μπέκα και η Κάρεν, ο Τσάρλι και το αντιπαθητικό ξέκωλο Μία. Ευτυχώς που μέχρι να ξεκινήσει ο νέος κύκλος του Californication τον Αύγουστο του 2008, ο Φοξ Μόλντερ θα έχει επιστρέψει στη ζωή μου με το sequel του xfiles. Yupiiiiiiiiiiiiiii

2 σχόλια:

Goran είπε...

Σημείωση με σημασία: ψάχνοντας τη σχέση του show με τους Red Hot Chili Peppers, βρήκα ότι δε μένει μόνο στο "δάνειο" του τίτλου από το ομώνυμο album.
H γραμματέας-τσουλάκι λέγεται Dani California, όνομα που αναφέρεται σε στίχους τριών -τουλάχιστον- κομματιών των Peppers,
Έχει και προφίλ στο MySpace
http://www.myspace.com/danicasuicide

Bezender είπε...

Se sxesh me auta pou leei o john ligo pio panw oriste ti vrika sto tv.com

Now it seems that Anthony Kiedis and the rest of the Chili Peppers don't want the name to be about anything except themselves. The band has sued Showtime as well as Californication's executive producers and production companies over the name of the show, saying that it creates "unfair competition, dilution of the value of the name, and unjust enrichment" of the album, according to the Associated Press.

"Californication is the signature CD, video, and song of the band's career," said Chili Peppers frontman Kiedis. "And for some show to come along and steal our identity is not right."