29.1.08

We have to go baaaaaaaaack!

Επιτέλους! Μετά από ένα εκατομμύριο μέρες, αυτή την εβδομάδα θα δούμε καινούριο επεισόδιο Lost! Ο Τζακ επιστρέφει με άγριες διαθέσεις και στρέφεται εναντίον του θείου Λοκ πουρνό πουρνό γεγονός που πολύ με στεναχωρεί, όχι όμως περισσότερο από τη μελλοντική σύμπραξη του Σαχίντ με το σιχαμερό γουρλομάτη-ρεγκομούρη Μπεν. Ο Μάικλ και ο Γουόλτ ξεβράζονται στα Φίτζι, η Κέιτ μεγαλώνει τον Άαρον, ο Χέρλι παρακαλάει να ξαναμπεί στο τρελάδικο, κι αυτά μόνο στα πρώτα 8 επεισόδια του κύκλου, που τόσα θα μείνουν αν δεν λήξει η καταραμένη απεργία των σεναριογράφων! Φαντάσου τι έχει να γίνει στον 5ο και τον 6ο κύκλο, που να βρω υπομονή μέχρι το 2010 για το φινάλε; Έχω φάει τόσες ώρες όλους αυτούς τους μήνες ψάχνοντας απεγνωσμένα να αποκωδικοποιήσω τι στο διάολο συμβαίνει με αυτό το νησί και τι πρόκειται να γίνει στους επόμενους 3 κύκλους της σειράς που θα μπορούσα να έχω πάρει ΜΒΑ και βάλε, αλλά το Lost έχει εξελιχθεί σε ότι καλύτερο θυμάμαι να έχω δει ποτέ στην TV(sorry X-Files).
Μία άκρη που πιστεύω ότι έχω βρει κρύβεται στα βιβλία του Άλντους Χάξλει και μάλιστα «Στο Νησί» γι’ αυτό και σκοπεύω να το αγοράσω σούμπιτο. Οι θεωρίες όμως που έχουν σκάσει στα blogs ανά την υφήλιο είναι πάρα πολλές ενώ οι ερμηνείες για το τι κρύβεται στο κεφάλι του Λίντελχοφ και των άλλων σεναριογράφων μηδενικές. Τέσπα, θα επανέρθω στο Lost με τη θεωρία μου, προς το τέλος όμως της σεζόν, οπότε μέχρι τότε αν είσαι Lost, pls call me to discuss it.
Στη φωτό, ο αγαπημένος μου Τζακ, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση μετά από σκληρή αναμέτρηση με το Λοκ στο ρινγκ της συνείδησής μου (τουλάχιστον μέχρι και το απόλυτο Through the Looking Glass). Για φέτος θα δείξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: