17.9.08

Features of my previous week!


Speed Racer των αφών Wachowski: μου άρεσε παρά το γεγονός ότι δεν τρελαίνομαι για videogames ή ταινίες με αυτοκίνητα και παρά την παραφιλολογία για «κόλαφο» των Wachowski. Πήρα αυτό ακριβώς που περίμενα από την ταινία και ξεχώρισα το γλυκούλη πρωταγωνιστή (που είχα ήδη σταμπάρει από το Lords of Dogtown) και την πολύχρωμη αισθητική της ταινίας. Στα συν βέβαια ο πάντα συν Jack Shephard.
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor: τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο από ότι περίμενα. Μία διασκεδαστική περιπέτεια, ότι πρέπει για ΣΚ μεσημέρι.
Lions for Lambs με Meryl Streep, Tom Cruise και Robert Redford, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Προς γνώση και συμμόρφωση, αν και δεν ασπάζομαι το tagline της ταινίας "If you don't STAND for something, you might FALL for anything". Νομίζω ότι τον φοιτητάκο θα τον ξαναδούμε σύντομα.
Hors de prix με την Amelie: μια χαρά εργάκι για καλοκαίρι, τα γαλλικά προσπερνιούνται εύκολα ενώ το πολυτελές σκηνικό στις Κάννες και τη Νίκαια σου φτιάχνει τη διάθεση.
Then She Found Me της και με την Helen Hunt: συμπαθητικούλι, low key έργο που εμπνέεται από Woody. Με συγκίνησε περισσότερο το σκηνικό που είναι η Νέα Υόρκη και η εμφάνιση της Bette Midler που τη λατρεύω.
Shutter: θριλεράκι με τον Joshua Jackson που κράζει από παντού ότι αποτελεί remake γιαπωνέζικου. Βαρέθηκα.
Smart People με τη Juno και τη Sarah Jessica Parker: Βαρέθηκα.
Smother με Liv Tyler, Diane Keaton και Dax Shepard. Δεν είναι ότι δεν έχει καλή πρόθεση, αλλά του λείπει αυτό το κάτι μιας καλής, γελαδερής κωμωδίας. Ψιλοβαρέθηκα είναι η αλήθεια.
Redbelt: ΓΤΜ αν και είναι γραμμένο από τον David Mammet. Παίζει και ο ανεκδιήγητος Tim Allen.
The Love Guru: ΓΤΜ, shame on you Mike Myers!
Hell Ride: άλλη μια ταραντινοειδής μαλ**ία. ΓΤΜ.
Postal: ΓΤΜ έτσι απλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: