20.1.09

Viki, Yiannis, Stella, Maria Barceloneta

Το ξέρω ότι ο τίτλος δεν είναι και ιδιαίτερα πνευματώδης (αλλά μήπως το μπορεί αυτό ένας τίτλος;) πάντως μία νυχτερινή έξοδος για tapas στο Barceloneta μας οδήγησε (τους υποτιτλισμένους) σε μία τρίωρη συζήτηση για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τον Maddof, τον νέο υπουργό Οικονομικών και την επίδραση του ανάδρομου Ερμή στα «κομπιούτερς και τους αριθμούς». Λόγω του (οινο)πνεύματος, ενός πολύ ωραίου cabernet Gran Corona, και των λιτών πιάτων, μιας και όπου tapas σκέψου μεζεδάκι, μπορώ να δικαιολογήσω …not το γελοίο της συζήτησης, το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν είναι το θέμα μου σε αυτό το post του παραλόγου.
Το Barceloneta λοιπόν, είναι ένα πολύ γλυκούλι μαγαζάκι, διακοσμημένο με καμπύλες αλά Gaudi, με πολύ γευστικά πιατάκια (έφαγα ένα μπριζολάκι με σάλτσα από κρασί και τρούφα κα-τα-πλη-κτι-κό) και πολύ φιλική, σχεδόν προσωπική εξυπηρέτηση από μία Κουβανή. Το φινάλε της βραδιάς ήταν απολαυστικό, μιας και περιλάμβανε μια πιατέλα με τσουτσουνάκια-λουκουμαδάκια και ζεστή σοκολάτα για να τα βουτήξεις, μούρλια σου λέω! Αν και δεν ψηφίζω Κηφισιά για έξοδο, το συστήνω ανεπιφύλακτα!

6 σχόλια:

Bezender είπε...

super mou fenetai...tha speusw me thn prwth eukairia...a ps h photo thumizei ontws polu gaudi eidika to kthrio psari..

mou anoikses thn oreksh gia mia akoma fora!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν "ψηφίζεις Κηφισιά"; Είσαι από αυτούς που λένε "Γεια σας, γεια σας, .#$^* την Κηφισιά σας!";

Ανώνυμος είπε...

& btw ο χαρακτηρισμός "τσουτσουνάκια-λουκουμαδάκια" σου κάνει για chic?

viki vale είπε...

Den eimai apo aftous anonime, eimai apo aftous pou lene "ama tha 'rtheis sto holargo koita na foreseis papoutsaki athlitiko". Sta tsoutsounakia den epesa mesa?

Ανώνυμος είπε...

Egw pantws phga prin 2 xronia kai to faghto htan apisteuta ligo. Den exw xanadei mikroteres merides. Efuga nhstikh.

viki vale είπε...

Krima, emas mas arese poli, alla fantasou oti gia mezedakia eixame paei, psiloarga kiolas, oxi gia dinner :(