24.2.09

Τσικνοπέμπτη στο BAR.B.Q στη Νέα Σμύρνη

Δε μου αρέσει να μυρίζω τσίκνα, προτιμώ το Allure της Chanel χρόνια τώρα, αλλά μιας και η συγκεκριμένη γιορτή είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μαζευτούμε με το αγαπημένο μου παρεάκι και καθημερινή (την οποία σε γενικές γραμμές έχουμε καταργήσει απ’ όταν αρχίσαμε να δουλεύουμε ) είπα wtf, I will survive ένα ξενύχτι ακόμα παρόλο που σηκώνομαι στις 06.30 κάθε πρωί (και το συγκεκριμένο βράδυ αποφάσισα να το ρίξω εντελώς έξω αφού γυρνώντας κατά τις 02:00 στο σπίτι έκατσα να δω και το καινούριο Lost).

μπιφτεκάκια με σος γιαουρτιού έφαγα εγώ, γιαμ!

Καλό το BarB.Q και σαν χώρος και σαν κουζίνα! Θα απολαύσεις ωραίες σαλάτες, διάφορα είδη πατάτας, κρεατομεζεδάκια και κρεατοπιατάκια και η σχέση απόλαυσης – τιμής θα σε αποζημιώσει ακόμα κι αν φας τον αγλέορα (αν και δεν σερβίρεται στο εν λόγω μαγαζί). Το κουβέρ είναι λαχταριστό ψωμί ψητό στη σχάρα με τη συνοδεία φάβας (thanx but no thanx αλλά κάποιοι χάρηκαν) και τα λίγα γλυκά του καταλόγου είναι πεντανόστιμα, εκτός ίσως από τη λευκή μους σοκολάτας με φράουλες αλλά πάλι είμαι περισσότερο φίλος της παραδοσιακής σοκολάτας γάλακτος.

παντσέτα 12 ωρών με σος από passion fruit έφαγε η Μαρία,
η photo αδικεί τη γεύση αλλά και την πραγματική εικόνα!

Στην πολύ καλή εντύπωση που μου άφησε το BarB.Q μέτρησε το ευγενικό και γρήγορο σέρβις αφού αν και Τσικνοπέμπτη και με γεμάτο μαγαζί, τα σερβιτοράκια ντυμένα καρναβάλια έκοβαν και έραβαν με αποτέλεσμα να εξυπηρετούμαστε τόσο γρήγορα λες και καθόντουσαν πάνω από το κεφάλι μας (which was a bit spooky because ο σερβιτόρος μας ήταν μασκαρεμένος χάρος). That’s good honey, το προτείνω ανεπιφύλακτα!


ο Γιάννης έφαγε χοιρινά φιλετάκια στο wok με noodles
που ήταν chinese yummie !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ μαζί σου! είναι καλή λύση το bbq για ώρες αιχμής και μη! τις τελευταίες 2 Παρασκευές για ανεξήγητους λόγους την έχω βγάλει εκεί..! η λευκή μους δεν ήταν τόσο καλή...προτίμησα τα σουδάκια...για κυρίως έχω φάει και το chinese not so yummie noodle (αποφάσισα ότι τέτοιο πιάτο προτιμώ να το φάω σε original κινέζικο) αλλά και τα εξαιρετικά ομολογουμένως μπιφτεκάκια...μιαμ! η όρεξη μου άνοιξε βραδιάτικο...

viki vale είπε...

Ki ego ta mpiftekakia kai ta soudakia efaga, dokimasa vevaia ki apo tous allous...