10.7.09

Άμα δεν ξέρεις/καθαρίζεις το σπίτι σου (έστω και ενίοτε) μην σχολιάσεις...


Διαβάζω και τρελαίνομαι πρωϊνιάτικα:

Η γυναίκα Κωστόπουλος γράφει (πολύ θα το ήθελε I guess):


Χρηστικά Πώς να σας δώσω τώρα να καταλάβετε. Είναι π.χ. σαν τη γκόμενα που αντιλαμβάνεται ξαφνικά ότι έχουν πέσει ψίχουλα την ώρα που χαλαρά τρώει με τον άντρα της στον καναπέ και τρελαίνεται. Βαράει μπιέλα. Παθαίνει αμόκι! Τι πρέπει να της πει εκείνη την ώρα ένας man σοφός; Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο …«Αγάπη μου, είναι πραγματικά ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να μας συμβεί». Δοκιμάστε το είναι the only way να αποφύγετε τα χειρότερα. Οι περισσότεροι άνδρες το κατέχετε. Και οι πολιτικοί επίσης. Βλέπεις όταν η γυναίκα μπαίνει σε άλλη διάσταση, το αρσενικό κάνει πίσω. Είναι το ένστικτο επιβίωσης που λειτουργεί

Πόσο μου τη δίνουν αυτές οι γυναίκες που το παίζουν πάντα super cool και καλά, λες και εν προκειμένω π.χ. στο δικό τους σπίτι παίζει συμβόλαιο "δεν έχω πρόβλημα" με όλα τα στοιχειά της φυσής (εκτός αν μένουν ακόμα με τη μανούλα τους). Γιατί στο δικό μας δεχόμαστε συνεχώς επίθεση από μπάμπουρες, τζιτζιφιόγκους, μυρμήγκια και πουλιά και στο λέω δεν είναι ωραίο θέαμα (ούτε μυρωδιά). Κι επειδή εμείς το δημιουργήσαμε τρώγωντας όπου να ΄ναι μια γκοφρετούλα, ένα παξιμαδάκι, ένα κουλουράκι και γενικά αποκλειστικά τροφές που δημιουργούνε ψιχουλάκια που λατρεύουν τα μυργμήγκια, ε ναι πως να μην πάθεις κρίση άμα έχεις ξεκωλωθεί να τα καθαρίσεις (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και έχεις -με τύψεις να σημειώσω- μολύνει ακόμα περισσότερο το περιβάλλον με 50 σπρέι diebugdie!


Στο τρίπτυχο μυρμήγκια-μπάμπουρες-τζιτζιφιόγκοι αναφέρομαι, γιατί για τα πουλιά το πήρα απόφαση, αφού ούτε τα cd, ούτε οι καρφίτσες, ούτε το αεροβόλο απέδωσαν, θα ζήσω με τις κουτσουλιές τους :( (ή καμιά μέρα που θα τρίβω κουτσουλιές, θα μου τη βαρέσει σαν το Michael Douglas, θα πάρω κάνα ούζι και θα ξεπαστρέξω όλη τη γειτονιά).

Δεν υπάρχουν σχόλια: