24.7.09

Features of my previous weeks!

Είμαι movie buff και I’m proud of it. Τον τελευταίο καιρό βλέπω κυρίως αμερικανικές σειρές άλλα έχω δει και κάμποσες ταινίες, αγαπητό μου time capsule πάρε μερικές:

The Hangover: αντροκωμωδία που βλέπεται ευχάριστα και από γυναίκες με σκηνικό το Las Vegas και κάμποσους up’n’coming stars ανάμεσα στους οποίους και τύπο που λέγεται Γαλυφιανάκης και είναι πολύ φάτσα! Και η Κατερίνα Μουτσάτσου σε στιγμιαία εμφάνιση.

Terminator Salvation με τον Christian Bale στο ρόλο του ενήλικα πια John Connor. Κομματάκι άψυχο το 4ο installment του Terminator franchise, πολύ σαματάς και φιοριτούρα, ελάχιστη εξέλιξη στο στόρι, μου θύμισε λίγο το περσινό Dark Knight του πρωταγωνιστή που σε ξεκούφαινε με τα ηχητικά εφέ. Δε φτάνει σε τίποτα το Τ2 , του δίνω όμως κάποια points για το φόρο τιμής στη σκηνή με το You Could Be Mine!

Ο Ηλίας του 16ου με τον Πέτρο Φιλιππίδη: δεν ήταν κακό, δεν ήταν όμως και αναγκαίο αυτό το remake μιας από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες ever (την έχω δει καμιά 20αριά φορές, μπορεί και παραπάνω και πάντα γελάω).

Obsessed με την Beyonce και την Ali Larter: χειρότερο από tv movie, το έργο είναι τόσο προβλέψιμο όσο το Πάτερ Ημών.

Fired Up: ταινία με cheerleaders και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο δρόμο για την κορυφή, τι τραβάνε κι αυτές οι χορεύτριες…

4 σχόλια:

Bezender είπε...

de katalava exoume parapona apto dark knight????e????

ontws to terminator htan ligo polu kako gia to ...oxi akrivws tipota...alla kapou ekei konta...
emena marese pantws pou emfanisan kai ton original terminator,,,

viki vale είπε...

To Dark Knight itan kati paromoio me to Terminator se styl paragogis, apla eixe 1-2 olokliromenous rolous parapano!

Bezender είπε...

diafwnw .... to dark night (se antithesh me to batman begins) htan apla mia oloklhrwmenh paragwgh kai polu kala doulemenh..enw to Tsalvation htan mia arpaxth.... Mh ta vazeis sto idio tsouvali..krima

Ανώνυμος είπε...

hahaahha εγκαινίασες καινούρια κατηγορία "πατερ ημών"