11.9.09

Features of my previous weeks!

Είμαι movie buff και I’m proud of it. Τον τελευταίο καιρό βλέπω κυρίως αμερικανικές σειρές άλλα έχω δει και κάμποσες ταινίες, αγαπητό μου time capsule πάρε μερικές:

Brüno με τον Sacha Baron Cohen ή Borat ή Ali G και πάει λέγοντας: δεν ξέρω πόσα από αυτά που διαδραματίζονται στην ταινία είναι στημένα και πόσα αυθόρμητα, όπως και να ’χει πάντως ο Brüno στέλνει την κωμωδία στα άκρα της και τον κάθε πικραμένο για βρούβες, αφού δεν είναι δυνατό να μην γελάσεις με κάθε του κίνηση! Στη σκηνή που βάζει την Paula Abdul να κάτσει πάνω σε μεξικανούς μετανάστες –λέγοντάς της ότι πρόκειται για το latest design trend- και αυτή όχι μόνο δέχεται αλλά πιάνουν και κουβέντα για το πόσο της αρέσει η συνεισφορά στα κοινά και οι φιλανθρωπίες, έλιωσα!

Watchmen: το Watchmen δυσκολεύτηκα να το παρακολουθήσω, όχι μόνο γιατί ήταν 150 ώρες αλλά και γιατί έπρεπε να εξηγώ στον Τζον τι πιστεύω ότι συμβαίνει τις πρώτες 75 (μετά άρχισε να παίζει με το iphone). Τι να πω, ξέρω ότι έχει φανατικούς θαυμαστές, αλλά το βρήκα φλόμπα, προτιμώ τα γνήσια, action packed, super hero movies και όχι αυτά που τους κοροϊδεύουν, εντωμεταξύ δεν το βοηθούσε και το cast το έργο, ο ένας/μία ήταν χειρότερος από τον άλλο.

The Boat That Rocked: πειρατές ραδιοφωνατζήδες εκπέμπουν στην Αγγλία από τον Ατλαντικό και η f word πάει σύννεφο, τόσο που η κυβέρνηση διά του εκπροσώπου της Kenneth Branagh (που μοιάζει με τον Χίτλερ) αποφασίζει να φτιάξει ειδικό νόμο ώστε να τους κλείσει. Δε λάμπει αλλά είναι αρκετά entertaining.

I Love You, Man: ευχάριστη κωμωδιούλα με τον Μάικ από τα Φιλαράκια και το Μαρσμελοουλίνι από το HIMYM, όπου ο πρώτος πρόκειται να παντρευτεί και δεν έχει ούτε ένα κολλητό φίλο να κάνει κουμπάρο, enters Jason Segel και τα κάνει όλα μαντάρα.

The Informers: στο κλασικό στιλάκι του Bret Easton Ellis, σεξ, drugs, εκφυλισμός και πόζα στα 80’s. Στο βιβλίο υπάρχει και στόρι με βαμπίρς διάβασα στο wiki, στο φιλμ όχι.

Duplicity με τη Julia Roberts και τον Clive Owen. Δυσκολεύτηκα να πιάσω το υπονοημένο και για να πω την αλήθεια κουράστηκα, κάτι που δεν μου είχε συμβεί με το Michael Clayton, του ίδιου συγγραφέα και σκηνοθέτη.

Land of the Lost με τον Will Ferrell: οικογενειακή παλτουδιά για το χειμώνα που πλησιάζει.

Race to Witch Mountain: άλλο ένα family movie, πολύ καλύτερο του προηγούμενου, ψιλοβλέπεται.
Demon Seed (1977): παιδαριώδες έργο με τη Julie Christie, η οποία κάνει παιδί με ένα υπερκομπιούτερ που αποκτά υλική υπόσταση ως ρομπότ και θέλει να διαιωνίσει το πανέξυπνο είδος του πριν το βγάλουν από την πρίζα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"οικογενειακή παλτουδιά για το χειμώνα που πλησιάζει"
το καλύτερο που έχω διαβάσει σε αυτό το μπλογκ.

Unknown είπε...

έριξα τρελό γέλιο με το i love you man! ότι πρέπει για ένα χαλαρό βράδυ...:) cheers...joban??!?! (Wtf?) χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Στο imdb το Watchmen έχει μ.ο. 7,8/10. Ή εγώ γερνάω ή πάμε πραγματικά κατά διαόλου...
J

viki vale είπε...

Καλά το Watchmen σε πείραξε εσένα, εδώ το Dark Knight έχει πάει νούμερο ένα στο 250 hit list!

Bezender είπε...

to dark knight to axize...anw
na sumfwnhsw me to bruno, an kai emena h agaphmenh mou skhnh einai ekei me ton pastora me ta tsimpoukoxeila pou o bruno tou exhgei oti einai eirwnia apto theo na exei tetoia xeilh..anw

kai to I love you man epishs polu kalo gia ena xalaro vrady opws leei k h chipichiru!!!

to land of the lost prepei na einai h XEIROTERH tou will ferrel...krima

viki vale είπε...

To Dark Knight ok movie itan, oxi kai no 1 omos!

Bezender είπε...

giati axizei to The Shawshank Redemption gia no1 pou einai????

viki vale είπε...

Re Bez to Shawsank einai foveri tainia me story kai ermineies, to Dark Knight, oxi oti den exei ermineies alla einai poly thorivodes!