30.10.07

Nixon? Καλά πολύ μαλάκας έχω δει την ταινία!

Τάδε έφη Σώτος, μικρός αδερφός!


Το Σάββατο λοιπόν πήγαμε για φαγητάκι-ποτάκι-κουβεντούλα στο Nixon. Δεν τρελάθηκα με το χώρο, ούτε με το φαγητό, η μουσική καλύτερη θα έλεγα. Η αλήθεια είναι ότι είχα φτιάξει μία διαφορετική εικόνα στο μυαλό μου, New York bar το περιέγραφα στους φίλους μου για να πάμε (έτσι τουλάχιστον έλεγε ο μύθος)! Η πρώτη εντύπωση ήταν κατώτερη των προσδοκιών μου με αποτέλεσμα να δράσει η μητσοτακική αύρα μου και το μαγαζί να χτυπηθεί από προβλήματα: κάτι έτρεχε με την ανδρική τουαλέτα (οι γυναικείες συγχωνεύτηκαν με τις αντρικές), κάτι έτρεχε με την κουζίνα (όποιος ήρθε από τις 23:30 και μετά δεν μπορούσε να φάει!), κάτι έτρεχε με την κράτηση (στους 10, οι 8 χωρούσαν για φαί). Πάντως τη δουλειά του την έκανε το μαγαζί, οπότε το εβδομαδιαίο meeting της παρέας διεξήχθη κανονικά: τα είπαμε, τα ήπιαμε, όποιος έφαγε burger το καταφχαριστήθηκε, χαζογελάσαμε, ενημερωθήκαμε για τις εξελίξεις στον κύκλο των φίλων και μετά την κάναμε άλλοι για τα σπίτια τους και άλλοι για το Hoxton's. Αυτό όμως είναι άλλη ταινία!

1 σχόλιο:

Goran είπε...

Hoxton, hoxton κάτι μου θυμίζει...
Απόσπασμα από mail που πήρα το πρωί!
"Hi John,
We've just received our allocation of tickets for next week's Guitar Hero III launch part at The Hoxton Bar, 2-4 Hoxton Square, London.
Taking place on November 7th, the evening will feature a press conference with The Sex Pistols' John Lydon and Steve Jones (who have re-recorded Anarchy in the UK especially for Guitar Hero III), followed by a party with performances from Maximo Park and Funeral For A Friend¨.