31.10.07

Tuesday night? TV night!!




Η Τρίτη έχει γίνει η αγαπημένη μου τηλεοπτική μέρα για 2 λόγους ή καλύτερα 2 σήριαλ: το Heroes και τα Υπέροχα Πλάσματα.

Κάθε Τρίτη λοιπόν κατεβάζουμε (όπου εμείς ο "αιώνια αγαπημένος μου") και βλέπουμε το καινούριο επεισόδιο Heroes που παίχτηκε την προηγούμενη βραδιά στο NBC. Για υπότιτλους φροντίζει η Amela, o Sotos ή η Heroes team (sorry δεν θυμάμαι το copyright) και παρακολουθούμε με ευλάβεια τις εξελίξεις στην προσπάθεια των υπερηρώων μας να σώσουν τον κόσμο. Ο δικός μου αγαπημένος είναι ο Hiro! Πέρσι όταν φώναζε στον Nathan Petreli "flying man" κάνοντας την αντίστοιχη κίνηση, χτύπαγα τα χέρια μου με χαρά σαν την ανηψούλα μου και πανηγύριζα! Φέτος δεν έχω προς το παρόν ξεχωρίσει κάποιον, η πλοκή άλλωστε δεν έχει ακόμη δώσει ξεκάθαρα δείγματα για το που πηγαίνει. Πάντως το Heroes με κρατάει καρφωμένη στον καναπέ και το απολαμβάνω με αμείωτο ενδιαφέρον παρόλο που κάποιοι λένε ότι το ξεχειλώνει λίγο. Η άλλη σειρά που βλέπω με ευχαρίστηση είναι τα Υπέροχα Πλάσματα. Ίσως λόγω ηλικίας (30 και κάτι), λόγω κοινών εμπειριών (πολύ ταυτίστηκα με την Έλη στην κρίση πανικού) ή λόγω παρόμοιων ανησυχιών (τι να πρωτοθυμηθώ), ο Billy, η Έλη και το Μητσάκι μου φαίνονται πραγματικά υπέροχα πλάσματα, με κάνουν να διασκεδάζω και να περιμένω με ανυπομονησία (ίσως όχι και τόση, με περιέργεια πάντως σίγουρα) τι άλλο θα τους συμβεί στο επόμενο επεισόδιο.

Τα Υπέροχα πλάσματα αντικατοπτρίζουν σε μεγάλο βαθμό την πραγματικότητά μου και ίσως γι' αυτό τρελαίνομαι να τα βλέπω. Από την άλλη πλευρά, το Heroes δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την πραγματικότητά μου, αλλά και πάλι δεν αντέχω να περιμένω μία βδομάδα για να δω τι θα γίνει παρακάτω. Τι να πει κανείς, οι καιροί είναι δύσκολοι, ο σύγχρονος άνθρωπος παρουσιάζει τάσεις σχιζοφρένειας, ότι του φανεί του λολοστεφανή (μιλάει μέσα μου η Τένια Μακρή) το θέμα είναι ότι αυτά μου αρέσει να βλέπω και αν σε νοιάζει ίσως μοιάζουμε λιγάκι.

Το μόνο που περιμένω ακόμη ακόμη να δω ώστε να ολοκληρωθώ και ως tvjunkie2008 είναι το Lost, κάνω υπομονή (λέμε τώρα, έχω ξεκινήσει ήδη ρετροσπεκτίβα των προηγούμενων κύκλων) και ο Φεβρουάριος όσο μακριά και να φαίνεται είναι ευτυχώς πολύ κοντά (αν και παρόλα αυτά γαμώτο φαντάζει ακόμη μακριά).

1 σχόλιο:

Bezender είπε...

Vikoula first congrats 4 ur new blog!Well Done!!!

Το πρώτο σχόλιο δεν θα μπορούσε να είναι για τίποτα άλλο εκτός απ'το heroes.Πέρσυ τον Φεβρουάριο ,που είχα αρχίσει να ξενερώνω με το Lost, με μύησες στο Heroes και απο τότε είναι και μένα μία απ'τις αγαπημένες μου.

Βέβαια εγώ κάνω υπομονή ώστε να μαζεύονται 3-4 επεισόδια και να τα βλέπω στη σειρά,διότι όπως και τα pringles μετά το pop δεν έχει stop!!!

Υ.Γ.:Εμένα αγαπημένη μου είναι η nicky η Claire "Bear"!