26.11.07

Στην υγειά σας!
Σήμερα συμπληρώνω ένα μήνα από όταν άρχισα να παλεύω με το blogοημερολόγιο μου, οπότε χρόνια του πολλά και στο μέλλον του εύχομαι να γίνει 3D, 3G, ολόγραμμα μπλα μπλα μπλα, να μην το βαρεθώ όπως συνήθως και να συνεχίσω να το ενημερώνω μέχρι το internet να γίνει βίδα στο κεφάλι μου.

Επίσης: σήμερα γιορτάζει η πιο τρελή φίλη που έχω, η Στελλάρα και εκτός από χρόνια πολλά της εύχομαι να βρει επιτέλους αυτό που ψάχνει ώστε να ευχαριστηθεί τη ζωή της χωρίς φόβο, πάθος και άγχος!

  • Χρόνια πολλά και καλά στο Στέλιο και τη Φιλουσία και εύχομαι να τα περάσουν όλα ευτυχισμένοι μαζί στην Κρήτη, να φτιάξουν σπιταρώνα και να τους κουσουρωνόμαστε τα καλοκαίρια!
  • Ξανά χρόνια πολλά, χαρωπά, illustration και celebrista στη Νανά που είχε γενέθλια το Σάββατο και μας έβγαλε να τη γιορτάσουμε στο Brothel (αυτή η επιλογή μαγαζιού, άραγε λέει κάτι για τη φίλη μας Στέλλα; μήπως αδίκως έχουμε ονομάσει άλλη Μαρκέλλα;)
  • Ξανά χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου κουμπάρα2be Βαμβακούλα για τη γιορτή της, και της εύχομαι (το μόνο που της λείπει άλλωστε) να πετύχει επιτέλους αυτή τη μεταγραφή που τόσο επιθυμεί και να βγάζει παρά με ουρά!
  • Ξανά χρόνια πολλά στον πιο παθιασμένο άνθρωπο που ξέρω, τη φίλη μου τη Ράνια και εύχομαι η επόμενη χρονιά να της φανερώσει επιτέλους το σούπερ ταίρι που ψάχνει αγωνιωδώς να γνωρίσει!
  • Ξανά χρόνια πολλά στον Κωστάκη, τον καλύτερο φίλο της καλύτερης φίλης μου και του εύχομαι μέσα στο 2008 να γιορτάσουμε επιτέλους ως πικραμένοι βάζελοι ένα πρωταθληματάκι παρέα! Επίσης διακοπές επ'άπειρο σε τροπικά νησιά μαζί με τη Μαράκο!
  • Ξανά χρόνια πολλά στην πιο intellectuelle φίλη που έχω, την Άντζελα και ως gastronomiste της εύχομαι μόνο χαρές στον ουρανίσκο της για φέτος!

Τα σφηνάκια της φωτογραφίας έχει φτιάξει η Μαράκο - η καλύτερη ως γνωστόν στο είδος της- οπότε φιλαράκια στην υγειά σας! Χρόνια πολλά και καλά και ευτυχισμένα και υγιή και ακόμα καλύτερα!

6 σχόλια:

if.. ιγένεια είπε...

Χρόνια τους πολλά! Να τους χαίρεσαι.. Την επόμενη φορά, πιείτε ένα και για μένα..

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα τα άλλα.
Αλλά η ευχή για το πρωτάθλημα;
Ποιο πιθανές είναι οι ετήσιες διακοπές σε τροπικό νησί!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα dear!!
Πολύ γουστάρω το blog σου τελικα....
βρήκα επιτέλους το χρόνο να ξαναμπώ..και θα συμφωνήσω πολύ με τη φίλη μας Ράνια, είναι ένα πολύ ωραίο προσωπικό βήμα, που σου αφήνει το περιθώριο να ξεδιπλώσεις όλες τις σκέψεις σου, τη στιγμή βέβαια που θέλεις να "εκτεθείς", και είναι πραγματικά αποκαλυπτικό, γιατί στα μέρη που βρισκόμαστε είναι δύσκολο , συνήθως, να μιλήσεις σε τέτοιο επίπεδο...so you are a new Viky to me!!! and i like you even more...so keep on blogging, your kombara to be, xi xi!

Ανώνυμος είπε...

FTOU!!!!!!!!! XEXAXA ENTELOS TIN GIORTI THS MARIAS! GAMOTO, EIMAI APARADEKTH....
(EIRHNH)

Ανώνυμος είπε...

酒店經紀人,

菲梵酒店經紀,

酒店經紀,

禮服酒店上班,

酒店小姐,

便服酒店經紀,

酒店打工,

酒店寒假打工,

酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工經紀,

制服酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工,

酒店經紀,

制服酒店經紀,
酒店經紀,

Ανώνυμος είπε...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀