7.12.07

My blog, my time capsule...



Χαζεύοντας τριγύρω στα blogs, πέρασα από το 11 που μου αρέσει πολύ και το τσεκάρω συχνά. Εκεί ο ποιητής μιλάει για ένα concept του Andy Warhol "τύπου χρονοκάψουλα" το οποίο μεταφέρει στο blog του. Έτσι λοιπόν κι εγώ αποφάσισα να κάνω copy την ιδέα, να ψάξω στο μυαλό μου για το περιεχόμενο του paste και να δημιουργήσω τη δικιά μου χρονοκάψουλα για το 2007.
Γιατί το 2007; Διότι μέσα στο 2007 παράτησα μία καταπιεστική και πολύ αγχώδη δουλειά (yupi!), αποφάσισα να ζήσω όπως θέλω εγώ (αλλά πώς;), τριαντάρησα (πάτησα γερά), αποφάσισα να συζήσω (μετά από επικής διάρκειας σχέση), απέκτησα το blog μου-το ημερολόγιό μου και θα με ανεχτείτε άμα θέλετε να με δείτε!
Μούμπλε, μούμπλε, λοιπόν ξεκινω.... από Δευτέρα μάλλον γιατί θέλει σκέψη το πράγμα και όπως θα δεις παρακάτω αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ήδη τώρα είμαι του δημοσίου και ο χρόνος δεν είναι πλέον χρήμα αλλά νερό που κυλάει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω -ή μάλλον είμαι σίγουρος- ότι η δική συο χρονοκάψουλα θα είναι πιο ενδιαφέρουσα από του μακαρίτη www.warhol.org/tc21/main.html
Κι αυτό δεν είναι ιεροσυλία- είναι δέσμευση!