10.4.08

Happy 31 Party @Boom Boom!

Η πρόσκληση, ειδικά σχεδιασμένη για μένα από το Σωτήρη, είχε σταλεί από την αρχή της εβδομάδας στα email των κολλητών, συνοδευόμενη από το εξής κείμενο:
Καλά μου παιδιά αυτό το Σάββατο γιορτάζω και το φωνάζωωωωωωωωωωωωωωω. Κλείνω τα 31 και είπα να ρίξω κάνα χορίδι με το Σταμάτη και τη Σοφία, την Τέτα και το Στιβ στη disco Boom Boom (Θησέως & Ποσειδώνος, Τζιτζιφιές). Από τις 11.30 και μετά το disco girl Viki Vale θα σας περιμένει στο ομώνυμο τραπέζι για βότκα πορτοκάλι, καμικάζι, σπέρμα του μπάρμαν, Β52 και όλα τα γραφικά ποτά της γραφικής εκείνης δεκαετίας που πηγαίναμε ακόμα στο δημοτικό, τρώγαμε την κρεμούλα μας και δεν υπολογίζαμε τι 30, τι 40, τι 50. Ο dj Σούλης θα φροντίσει για την ανάλογη μουσική υπόκρουση. RSVP δηλαδή παρακαλώ απαντήστε μου μέχρι Πέμπτη ποιοι ψήνονται γιατί πρέπει να δώσω συγκεκριμένο αριθμό ατόμων στο μαγαζί (αλλιώς θα σας βάλουν να πληρώσετε εισιτήριο).
Φιλούμπες
Οι επιβεβαιώσεις έγιναν και Σάββατο βράδυ 22 άνθρωποι ξεκινήσαμε για Τζιτζιφιές (το όνομα της περιοχής ήταν η πρώτη ένδειξη ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές).
Παρένθεση: εγώ στη disco Boom Boom ήθελα πολύ καιρό να πάω μιας και η φίλη μου η Άντζελα μου είχε πει τα καλύτερα, η υπόλοιπη παρέα όμως –με εξαίρεση τη Βαμβακούλα­- αντιστεκόταν σθεναρά με δικαιολογίες του τύπου: Δεν πας καλά, Όξω τα ‘80s (εδώ συμφωνώ κι εγώ), Τι σόι όνομα είναι το Boom Boom, Γιακ και άλλα τέτοια.
Η πρόσοψη του μαγαζιού θυμίζει κωλόμπαρο με μία πινακίδα νέον με πράσινα και ροζ γράμματα, ενώ η είσοδος ήταν μια ευχάριστη έκπληξη με μίνι red carpet, αυτοκόλλητα “I love Boom Boom” και αφισέτες που ανήγγειλαν ότι στην πίστα δεν πίνουμε, δεν καπνίζουμε και δεν κάνουμε τρενάκι. Το τραπέζι μας αποτελούνταν από πολλά μικρά στρόγγυλα τραπεζάκια καφενείου που είχαν επάνω μπαλόνια happy birthday, οι καρέκλες ήταν λεοπάρ, η πίστα (δίπλα στην οποία καθόμασταν) ήταν ξύλινη και στην άκρη είχε καθρέφτη για να τσεκάρεις και την κίνηση σου άμα γουστάρεις, παντού είχε μεγάλες καρδιές Boom Boom, βιτρό, λαμπάκια και άλλα τέτοια που θυμίζουν παλιό κλαμπ χωριού ή ταινία τύπου Έλα να αγαπηθούμε darling κτλ. Από το προσωπικό ξεχώρισα τον κύριο Σούλη για τη γκρίζα καραφλοαλογοουρά του και την ευρηματικότητά του ως Microphone Controller. Όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα (με το Samurai νομίζω) άρχισαν να πέφτουν σαπουνόφουσκες και να ακούγονται διάφορα μπλιμπλικοειδή καθώς και οι χαιρετούρες του κυρίου Σούλη για όλους τους ξέφρενους εορταστές γενεθλίων, επετείων, απόλυσης από το στρατό κ.α. Φωτάκια αναβόσβησαν, επιφωνήματα ακούστηκαν και την εμφάνισή τους στην πίστα προκειμένου να ανοίξουν το χορό έκαναν η κόρη της γυναίκας Μαραντόνα, ιδίου ταλέντου και ενδυματολογικού γούστου (ροζ μπουστάκι&σορτσάκι και ροζ γαλότσα/τακούνα) και ένα τζόβενο που φορούσε περουκίνι, άσπρο ανοιχτό υποκάμισο με σαλιάρα τρίχας και άσπρη κάλτσα. Αφού κατεβάσαμε τα 2 πρώτα μπουκαλάκια χαζεύοντας με το στόμα ανοιχτό και βγάζοντας φωτογραφίες τις καλτιές του μαγαζιού, αρχίσαμε το χορό μέσω αφιερώσεων στο dj Σούλη: «η Βίκυ που έχει γενέθλια εύχεται στην παρέα της καλή διασκέδαση και ζητάει από το Γιάννη να χορέψουνε», «ο Γρηγόρης να χορέψει με την Ειρήνη επειγόντως τώρα» και άλλα τέτοια. Χορέψαμε ‘80s, ‘70s, λίγα ‘90s, καθίσαμε στα ελληνικά (που δεν ταίριαζαν με το υπόλοιπο πρόγραμμα έτσι κι αλλιώς) για refill σε ποτά και κάνα τσιγάρο και ξανασηκωθήκαμε για παπάκια, σκασουσού και παλιά ελληνικά τύπου Στο λαιμό μαντήλι, Το κορίτσι του Μάη κτλ. Απολαύσαμε επιδείξεις break dance & robot dance και γενικώς κάθε είδους χορό, αβροφροσύνες μεταξύ του dj Σούλης και των χορευτών (καθώς και των τραγουδιστών αφού ο κύριος Σούλης απαντούσε με super ατάκες στα τραγούδια που έπαιζε) καθαρά ποτά και σένιο φυστικάκι Αιγίνης σε ατμόσφαιρα μεγάλων κεφιών. Κατά τις 5 που φύγαμε με πονούσαν τα πόδια μου από το χορό αλλά ξεχάστηκα με το δώρο του μαγαζιού: πλαστική ανθοδέσμη με λουλούδια-φωτάκια που ανάβουνε με μπαταρία, γούνινο μαξιλαράκι I Love Boom Boom και κουτί καρδούλα με πορσελάνινα (λέμε τώρα) κουτάκια, 6 παρακαλώ στον αριθμό from the days of yours. Πέρασα καταπληκτικά -ελπίζω κι εσύ- και σε ευχαριστώ Γιάννη, Μαρία, Αγάπη, Σωτήρη, Γρηγόρη, Ειρήνη, ξαδέρφη, Βίκυ, Νίκο, Σπύρο, Άντζελα, Βαμβακούλα, Βασίλη Στέλλα, Νατάσσα, Μάκη, Ρίτσα, Δρίτσα, Τζίνα, Νανά, Τάσο!

7 σχόλια:

Bezender είπε...

Let me post the firs comment...

1st: "την εμφάνισή τους στην πίστα προκειμένου να ανοίξουν το χορό έκαναν η κόρη της γυναίκας Μαραντόνα, ιδίου ταλέντου και ενδυματολογικού γούστου (ροζ μπουστάκι&σορτσάκι και ροζ γαλότσα/τακούνα) και ένα τζόβενο που φορούσε περουκίνι, άσπρο ανοιχτό υποκάμισο με σαλιάρα τρίχας και άσπρη κάλτσα." SUPER περιγραφή 100% percise.

2nd; Περάσαμε τέλεια και WE THANK YOU κουτσούνα....

3rd; Επισήμανση- Ποιός ξεκίνησε τον χωρό? Εγώ και εσύ!!! Bravo μας.

4th; Έχω κάνει και εγώ αναφορές στη Disco Boom Boom (One of the best clubs in Athens) στο blog μου.


Τέλος thanx again για την υπέροχη βραδιά σε όλους... Από τον dj soulis μεχρι σε όλους εμάς τους Disco Kings and Queens...

Bezender είπε...

Sorry gia ta mistakes mou alla to ekana ligo viastika to comment moy...

Also eprepe na kaneis anafora kai ston xantho tupo me thn koilia kai to amaniko pou mallon htan o sunodos ths gunaikas maradonna jr.

viki vale είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
viki vale είπε...

oxi re gamoto den ton thimamai, afton me to pouro les?

Bezender είπε...

Oxi... Enan me ena roz flouo amaniko mplouzaki kai ena aspro panteloni..mali ksantho platine me antavgies ... polu cult figoura...xoreue me thn maradonna jr. otan hrtha..an prospathiseis tha ton thumhtheis

Ανώνυμος είπε...

Nice - το μόνο που δεν επικροτώ, είναι ότι ο DJ Soulis δεν γράφεται με λατινικούς χαρακτήρες.

viki vale είπε...

Thema goustou einai ola!