25.9.08

Σάββατο βράδυ, Κυριακή πρωί #2

Τώρα που τριανταρήσαμε +, έχουμε καταλήξει να μαζευόμαστε σε σπίτια και να βγαίνουμε μόνο Σάββατο βράδυ (και άμα δηλαδή μιας και πολλές φορές μαζευόμαστε σε σπίτια και Σάββατο) και σπάαανια καθημερινές (πολύ σπαααάνια όμως).
Σάββατο 20/9: Τηλεφωνηθήκαμε με την Αγάπη και ΣΙΑ να βρεθούμε μετά από πολύ καιρό, ουυυυ πκδ (προ καλοκαιρινών διακοπών) και ήμουν πολύ χαρούμενη α) για το live catch up που επέκειτο και β) που θα πηγαίναμε στο Γκάζι όπου επίσης είχα να βρεθώ πκδ. Το ραντεβού κλείστηκε για το Tapas στις 12, κατεβήκαμε με το μετρό (thank god) και 12.15 πίναμε το πρώτο ποτάκι μας έξω από το μαγαζί πολύ σένια, σε παγκάκι με amouse bouche και τέτοια! Τα ‘παμε και τα συμφωνήσαμε πολύ ωραία, ντυμένοι όλοι με τις καπαρντινούλες μας και τα μπουφανάκια μας (όταν το προηγούμενο σκ ίδρωνε ο κ*λος μας στο Αγκίστρι), η μόνη ενόχληση ήταν κάτι κάγκουρες που περνάγανε συνέχεια με τα τεράστια αυτοκίνητά τους από ένα τόσο δα στενό δρομάκι γεμάτο κόσμο. Λοιπόν είτε στο Γκάζι είχε σκάσει μύτη πολύς κόσμος από επαρχία (δυστυχώς όχι με πούλμαν για θέατρο, ίσως γινόταν καμιά γαμοβάφτιση στην περιοχή) που δεν ήξερε τι παίζει από κίνηση είτε υπάρχουν τόσοι πολλοί μαλ*κες, τι να πεις! Όταν οι κάγκουρες άρχισαν να πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα και τα ποτά να διπλασιάζονται και η γλώσσα να λύνεται με ατάκες τύπου «Που πας ρε καραμήτρο να περάσεις με το τανκς» και οι καγκουρικές απαντήσεις τύπου «Υπάρχει πρόβλημα κοπελιά;» θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε άδοξο τέλος την όμορφη βραδιά, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε το πάνελ αλλού, ήταν άλλωστε αίτημα και των πιο κρυουλιάρηδων της παρέας. Πήγαμε κλασικά στο Hoxton που έχει την πιο ωραία μουσική στην περιοχή όπως θυμόμουν από πκδ και τις χειρότερες μπόμπες όπως είχα ξεχάσει από πκδ. Χρειάστηκε μόνο ένα ποτό και ένα σφηνάκι για να την κάνω.
Κυριακή 21/9: Ξύπνησα με πονοκέφαλο για την εξαφάνιση του οποίου χρειάστηκαν 5 στυμμένα πορτοκάλια και μία αναβράζουσα ασπιρίνη. Το έβαλα καλά στο μυαλό μου όμως και το έγραψα και στον πίνακα σημειώσεων που έχουμε στην κουζίνα: «Όταν πηγαίνουμε στο Hoxton, (σχετικά συχνά δηλαδή μιας και ο χειμώνας αναμένεται μακρύς και το μετρό εκεί μας βγάζει συνήθως) πίνουμε μόνο μπίρα ή κάιζερ» και τέλος.
ΥΓ: Δευτέρα 22/9: OMFG! Η Αγάπη μίλησε με το Γιάννη και του είπε ότι αυτοί που κάτσανε παραπάνω και ήπιανε και περισσότερο καταλήξανε σε puke fest!

5 σχόλια:

Arty είπε...

Hi Viky, oraio to blog sou kai euxaristo yia to comment..Ela apo ki opote thes..

viki vale είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
viki vale είπε...

Thanks :)!!

Ανώνυμος είπε...

Kala Vicky, ki emeis to idio akrivos pathane, kommatiastikame me ta pota kai ta sfinakia, alla eutxos fagame kai apotrepsame ta xeirotera! Pantos megali mapa to Hoxton, kai mia fili pou pige kai ipie 2 pota eixe puke fest gia miamisi mera! Aparadektoi e? Toso kosmo exei kai na exei pota mpompa?? Eirini

viki vale είπε...

Oxi pia drinks sto Hoxton, mono mpira!!!