20.11.08

Ένα καινούριο κολληματάκι!

Για το Entourage μου είπε τα καλύτερα ο ξενάδερφος από την Αμερική, όταν συζητώντας το καλοκαίρι που μας πέρασε για το τι βλέπουμε εμείς εδώ στο Ελλάντα, ανακαλύψαμε ότι -χάρη στα torrents πλέον, και το Star Channel παλιότερα- πάνω κάτω βλέπουμε ότι κι εκείνοι εκεί (οι νέοι δηλαδή, γιατί οι οι γέροι ελληνοαμερικανοί βλέπουν ότι και οι παπούδες μας εδώ, δηλαδή Αυτιά, Τατιάνα, Μενεγάκη κι όλες αυτές τις αηδίες).
Το Entourage είναι κάτι σαν το Sex&theCity για άντρες -της δυτικής ακτής όμως-, το HBO άμα μυριστεί ψητό άλλωστε σε ένα pattern δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο! Πρόκειται για την ιστορία του ανερχόμενου (τουλάχιστον μέχρι τον 2 κύκλο που βρίσκομαι) ηθοποιού Vincent Chase και της κουστωδίας των φίλων του στους δρόμους, τα clubs και τις super βίλες του LA. To σήριαλ "τα σπάει" που λένε και οι φίλοι του μικρού αδερφού μου με πολύ καλό σενάριο και ηθοποιούς, inside κινηματογραφικά και τηλεοπτικά αστεία, cameo εμφανίσεις από super stars του Χόλιγουντ και ένα φοβερό χαρακτήρα, τον Ari Gold, τον αεικίνητο & βρωμόστομο καλλιτεχνικό μάνατζερ του Βινς που δε λογαριάζει τίποτα μπρος στο επαγγελματικό του συμφέρον. Φιλική συμβουλή: δες το οπωσδήποτε!!!!

2 σχόλια:

Bezender είπε...

still waiting gia auto...exw dei ola ta klipakia sto youtube kai exw pethanei! elpizw suntoma na to exw sta xeria mou..xaxa

viki vale είπε...

Tha sto fero tin pempti honey!