20.2.09

Μόλις διάβασα

Συνήθως διαβάζω ότι πέσει στα χέρια μου και σπανίως πλέον πάω βιβλιοπωλείο, εκτός αν πρόκειται για το νέο βιβλίο του Τομ Ρόμπινς (πότε θα βγει;). Αυτό είναι το βιβλίο που διάβασα τελευταία.

Twilight της Stephenie Meyer: πάντα μου άρεσαν οι ταινίες με σκοτεινούς, γοητευτικούς βρικόλακες και αυτό το βιβλίο διαβάζεται σαν ταινία! Πρόκειται για ένα teen movie ανεκπλήρωτου έρωτα που συγκινεί πραγματικά ακόμα και ανθρώπους, ή μάλλον κυρίως γυναίκες που δεν θεωρούν τον εαυτό τους και τόσο ρομαντικό. Τον Έντουαρντ κυριολεκτικά τον ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή που εμφανίζεται στις σελίδες του βιβλίου της Meyer και τον κουβαλάς μαζί σου με βαριά καρδιά -literally διότι το βιβλίο είναι βαρύ, και μεταφορικά γιατί ξέρεις ότι κάποια στιγμή η ιστορία του θα τελειώσει και αν και αυτό παλεύεις διαβάζοντάς το δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να πάρεις το 2ο μέρος της τετραλογίας και να δεις την ταινία που θεωρούσες αδιάφορη 2 εβδομάδες πριν, άσε που πηγαινοέρχεσαι ακούγοντας το “Kiss me” από το “She’s all that”. Τέτοιο crush είχα να πάθω από τον Anakin Skywalker στο 2ο επεισόδιο του Stars Wars. Φιλενάδες μου διαβάστε το είναι πολύ moving, φίλοι μου μακριά, δε θέλουμε τη χλεύη σας. Love never dies; love always wins όπως έλεγε και ένας άλλος βρικόλακας με τον οποίο είχα φάει κόλλημα πριν από καμιά 15αριά και βάλε χρόνια.


2 σχόλια:

Bezender είπε...

me ton allo vrukolaka pou eixes faei kollhma na to katalavw..gary oldman htan autos...alla twra oxi k etsi..

pantws an deis thn tainia tha ksenerwseis apisteuta-to vivlio den kserw an einai kalutero h xeirotero ths metaforas tou-pantws h tainia einai 4 the festivals!

viki vale είπε...

bez nomizo oti to vivlio einai gia koritsakia i gerontompempekes san ki emena gi afto den sou arese i tainia!