17.3.09

Features of my previous weeks

Είμαι movie buff και I’m proud of it. Συνήθως βλέπω ότι κάτσει αρκεί να μου γυαλίσει το story. Τον τελευταίο καιρό προτιμώ να βλέπω αμερικανικές σειρές, αλλά αυτές είναι οι ταινίες που είδα τις προηγούμενες εβδομάδες.

The Reader με Kate Winslet: προκατειλημμένη ότι θα δω ταινία σερβιέτα όπως το «Οι ώρες» (άγνωστο το γιατί), ήμουν πολύ αναβλητική στο να χαλάσω ένα βράδυ με δράμα, τελικά η επιλογή ούτε με δικαίωσε ούτε με παραχάλασε. Το έργο αυτό δεν είναι του τύπου μου και δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική -του βιβλίου φαντάζομαι- ότι η πρωταγωνίστρια ήταν τόσο ηλίθια ή ακολουθούσε χωρίς ποτέ να αμφισβητεί τις εντολές που δεχόταν ώστε να αισθάνεται ντροπή που δεν ξέρει να διαβάζει αλλά όχι γιατί ήταν συνένοχος σε μαζική δολοφονία. Σαν ερμηνεία η Winslet με έπεισε αλλά αποδυναμώθηκε πολύ η εντύπωση από το γεγονός ότι σαν στόρι ο συγγραφέας-σεναριογράφος δεν με έπεισε.

Valkyrie με τον Tom Cruise: το μόνο που έχω να πω γι’ αυτή την ταινία είναι ότι την είδα σε 4 δόσεις αφού κάθε φορά που την ξεκίναγα πάνω στο 20άλεπτο ροχάλιζα.

Hamlet 2: καλές προθέσεις και σύντομες στιγμές γέλιου από ένα χοντροκομμένο συνολικά έργο.

Yes Man: τύπου Jim Carrey αλλά βλεπάμπλ, νομίζω ότι highlight της ταινίας είναι τα θεματικά πάρτι του Norman.

Butterfly on a Wheel με τον κούκλο τον Gerard Butler και το γεροντοκούκλο Pierce Brosnan: πολύ κακό για το τίποτα.

Elizabeth: The Golden Age: σε συνέχεια του Elizabeth σκέτο που ήταν αρκετά ενδιαφέρον, το Elizabeth: The Golden Age το βρήκα βαρετό, εικονοκλαστικοστυλιζαρισμένο, πολύ overrated, πολύ κουραστικό.

W. : έχει κάποιο ενδιαφέρον, άμα είσαι τόσο κουτσομπόλης πια που να σε ενδιαφέρει η ζωή ενός αδιάφορου ανθρώπου, κάποιες typical τσαχπινιές του Stone στη σκηνοθεσία κρατάνε τα προσχήματα του γιατί το βλέπεις.

In the Electric Mist με τον Tommy Lee Jones: τόσο αδιάφορο που δε θυμάμαι πια καλά καλά τι αφορούσε, είναι προφανές ότι βασίζεται σε βιβλίο το οποίο δεν έχει αποδοθεί καλά (αυτό σημείωσα όταν το είδα).

Outlander: τρελή πακετιά, κρίμα στον Caviezel που είναι και γλυκούλης.

Role Models με τον Mike από τα Φιλαράκια και τον ανεκδιήγητο Stiffler: ψιλοχοντροκομμένη κωμωδία που την είδα ευχάριστα ενώ ο συμβίος μου έπαιζε με το κινητό του σε ένδειξη περιφρόνησης εμού και της ταινίας.

Nothing But the Truth με την Kate Beckinsale: άλλη μια μέτρια -χωρίς σκοπό- ταινία, με μέτριους ηθοποιούς και μέτριο αποτέλεσμα, χάσιμο χρόνου if you ask me.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κούκλος είναι ο Pierce Brosnan
Ο Ομορφότερος άνδρας του κόσμου!!!!!!!!!!!!!

viki vale είπε...

Nai de leo, alla koita kai ligo parakato sto http://vikihmvale.blogspot.com/2009/03/i-love-him-i-love-him-i-love-him.html
kai tha me katalaveis!

Bezender είπε...

den pethanes me ta parties toy nerd sto yes man???kai mena htan oi kaluteres stigmes toy ergou...eidika sto party harry potter...Who wants to see azkaban?? yahoooooooo

xaxa

viki vale είπε...

We are spartans kai de simazevetai!

Ανώνυμος είπε...

Τον γνώρισα από κοντά, μίλησα μαζί του όταν ήρθε στην Ελλάδα για την ταινία Mamma mia και είδα ότι είναι ο ομορφότερος άνδρας του κόσμου πιο όμορφος από κοντά και πολύ καλός άνθρωπος επίσης τον θαυμάζω δεν σαν τους άλλους star που πουλάν μούρη

viki vale είπε...

Πω πω είσαι πολύ τυχερή να γνωρίσεις από κοντά τον πιο κούκλο 007! Τώρα για τους ψωνίδηδες έχεις δίκιο...