26.3.09

Party στις 24 του Μάρτη! Καλώς την!!!!

Fashionably late για να κάνει εντύπωση και όλους εμας τους fans της να πεταγόμαστε όποτε ακούγαμε τηλέφωνο από τις 17 του μηνός και μετά, ήρθε επιτέλους από τη νεραϊδοχώρα στο Athens Greece, via της κοιλιάς της Ειρήνης, η ανηψούλα μου και πνευματικό παιδί μου ..... (το όνομα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα) με μάτι γαρίδα, πεταχτά μαγουλάκια, στρογγυλή μυτούλα, κούτσικα ποδαράκια, τα πιο όμορφα αυτάκια και πολλά πολλά πολλά άλλα ...άκια που σε πιάνουν και σε χαζεύουν όταν βλέπεις ένα τόσο όμορφο μωρό.
Δεν έχω ακόμα decent φωτογραφίες της και επειδή δεν θέλω να εμφανίσω την πρώτη debutante της νέας γενιάς της οικογένειας σαν pin up girl στο blog της νονάς της, δες το κοντινότερο δυνατό που βρήκα στο αρχείο μου, μιας και χτες όταν την επισκευτήκαμε προκειμένου να αποδώσουμε τις τιμές μας, τη βρήκαμε να κοιμάται ακριβώς σαν το μωρό της Geddes πάνω στην κοιλιά της μάνας της.
Εδώ κρυβόταν τόσο καιρό!
Τώρα περιμένουμε να μεγαλώσει λιγάκι για να μπορούμε να τη φιλάμε και να τη ζουπάμε και να τη μυρίζουμε και να τη γαργαλάμε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

bebula kalosorises!!!!!!!
ade megalose grigora na se zubixume epitelus xixiixixix!!!!!
ise tooooooooso glikuliniiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!
filou ;-)))

Ανώνυμος είπε...

zito h nea koutsouna!

Ανώνυμος είπε...

prepei na tis agorasoume ta prota tis kapela gia na kanoume voltes tora pou fiahnei o kairos.provlepo na ginei megali giristro...
mskaber

Bezender είπε...

me tetoies matares...tetoia mutoula kai tetoia magoulakia einai sigouro pws tha ginei femme fatale..oso gia to guristro..
S-I-G-O-U-R-A!!!

me tetoia nona kai tetoion theio(emena enow..maresei o titlos) ti allo tha mporouse na ginei!!!

viki vale είπε...

Ti lete loipn, se poion moiazei? Ta sogia lene ston father tis kai aftos kordonetai!

Unknown είπε...

na sas zhsei! :)

viki vale είπε...

Thanx Chichipiru!