12.11.09

Here comes a bridezilla, NOT!

Now, that's a Bridezilla!!!
Το Bridezillas (προέρχεται από το «γάμο» των λέξεων bride+Godzilla, το ‘πιασες το υπονοούμενο :P) το ψιλοχάζεψα πέρσι το καλοκαίρι στην αμερικανική tv και πολύ το ευχαριστήθηκα (reality sucker, thank you very much), ότι καλύτερο σε χοντροκομμένο trash έχω δει τα τελευταία χρόνια!

Εννοείται ότι το έβλεπα κράζοντας όλα αυτά τα despicable στερεότυπα σε σχέση με το γάμο και τους αμερικανούς που είχαν εντυπωθεί χρόνια τώρα στο μυαλό μου και συνδυάζονταν πανηγυρικά σε κάθε επεισόδιο !Ρ. Όταν όμως αποφασίσαμε με τον John «να δέσουμε τον κόμπο» που επιμελώς ατημέλητα αφήναμε χαλαρό για περισσότερο από 12 χρόνια, το αποτέλεσμα ήταν AMBER ALERT! BRIDEZILLA ON THE LOOSE!!!
Δεν μπορεί να το πιστέψει ο γαμβρός!
Οι λέξεις λουλούδια, στολισμός, πετσετούλα, φόρεμα, δαχτυλίδι και άλλες πολλές πήραν εντελώς καινούριο νόημα, ενώ I was also introduced for the first time to a whole lot of others όπως άβαλανς, ύπρυκουμ, κροστίνι, ραβιέρα, σιφόν, φιλέ και δε συμμαζεύεται ούτε με google translator. Δημαρχείο ή εκκλησία, κτήμα ή ξενοδοχείο, Rossini ή Bellini, carving station γουρουνιού ή κατσικιού, αφάνα ή κοτσίδα, άνοιξη ή φθινόπωρο, βουνό ή θάλασσα, τα διλλήματα ήταν βασανιστικά και αφορούσαν αποκλειστικά ένα και μόνο βράδυ!!! Θα μπορούσα να γράψω μπόλικα εδώ, αλλά δε χρειάζεται να σας πρήξω, το βασικό είναι ότι ξύπνησα κι εγώ και ο groomkong μου πολύ γρήγορα κι αποφασίζοντας ο ένας για τον άλλο if u can’t beat them-join them, χαλαρώσαμε και το απολαύσαμε, λίγο την προετοιμασία, πολύ τα bachelor parties μας (εγώ πολύ πολύ), πάρα πολύ το πάρτι του γάμου –χάρη στους τέλειους φίλους μας που χόρεψαν μαζί μας μέχρι τις 5 το πρωί- και παραπαραπαραπαρά πολύ το ταξιδάκι που ακολούθησε στον τροπικό Μαυρίκιο!

Η κούκλα κουμπάρα είναι και η καλύτερή μου φίλη εδώ και 20 χρόνια σχεδόν!
Και στα δικά σας άμα το σκέφτεστε, εγώ τόσα χρόνια δεν το τολμούσα διότι θεωρούσα ότι δεν θα προσθέσει κάτι στη σχέση μας (εκτός από την ανάμνηση μίας καρακίτς τελετής κι ενός ότι-κάτσει-από-κόσμο τραπεζιού), κι όμως πρόσθεσε: μελλοντικές φοβερές εμπειρίες και ονειρικές αναμνήσεις - δηλαδή budget για καλοκαιρινό ταξίδι στη Γαλλική Πολυνησία που τόσο καιρό ποθούσαμε αλλά δεν είχαμε πάθει- συν διάφορα όμορφα πραγματάκια για το σπίτι που δεν είχαμε μέχρι τώρα ασχοληθεί να αποκτήσουμε. Cheerio :)


Ο σούπερ χορευταράς Σωτ είναι ο μικρός μου αδερφός και όπως βλέπετε χαίρεται που πήρε σειρά (NOT)

15 σχόλια:

Bezender είπε...

korufaia h prwth photo....
tha to psaxw sto utube to bridezillas, mou exapses to endiaferon!!!

theloume kai photos kai sxolia apo maurikio e???>>>???

viki vale είπε...

Εννοείται ότι θα γίνει ξεχωριστό ποστ για Μαυρίκιο!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή τη λεζάντα "Δεν μπορεί να το πιστέψει ο γαμβρός!" πως να την εκλάβει ο αναγνώστης;
J

Unknown είπε...

εγώ γαμβρέ το εκλαμβάνω ότι ακόμα δεν το έχεις πιστέψει αφού μπαίνεις στο μπλογκ και ρωτάς! χιχι! τέλειος γάμος! δώσε info για μέρος και νυφικό ντε...να παίρνουμε κι άλλες σειρά! :)

Unknown είπε...

βρε! να ζήσετε να ξαναπώ! να ευτυχήσετε! :)

Ανώνυμος είπε...

by the way chichipiru, αν είσαι αυτή που νομίζω έχουμε φάει κάτι fish&chips παρέα στο bath spa...
ο γαμβρός

viki vale είπε...

Chichipiru το νυφικό το πήρα από το Shalimar (google it, exei site)που σου είχα πει, η κυρία Αριάδνη, η σχεδιάστρια, είναι φοβερή και θα σου προτείνει ότι πιστεύει ότι θα σου πηγαίνει πραγματικα!O χώρος είναι το Ιπποστάσιο Μεϊμαρίδη στο Κορωπί, έχε το στα υπόψη σου, είναι πολύ ωραίο άμα θέλεις κλειστή αίθουσα :)

Ανώνυμος είπε...

Dear Vicky,

sumfono apoluta me osa les, eidika me to "if you can't beat them, enouy them" kai to mellontikes empeiries stin French Polynesia! So, so true indeed!
Ante perimenoume kai to post apo Maurikio, ti ekanes olo to SK e??
HRA

Ανώνυμος είπε...

Kai xexasa, ma ti xara ekdili exei o gambros pou pantreutai, den krubetai me tipotis! xo xo!
HRA

Unknown είπε...

@γαμβρός: κι ορκιζόμουνα μόλις είδα τη φωτό ότι κάπου σε ξέρω..αλλά πού να τολμήσω να το πω στη νύφη! χα χα! μικρός ο κόσμος τελικά ε; εσύ που έκανες το Link και με ξετρύπωσες ε;;;
@ viki vale: οκ! αυτή θα ψάξω και την anem (Www.anemcollections.com) την είχες δει; το ιπποστάσιο τον ξέρω τον χώρο του. λόγω δουλειάς δεν έχω αφήσει κανέναν. είναι ωραίος και μέσα και έξω!:) άντε και για τα εξωτικά ποστ τώρα! :)

viki vale είπε...

Chchpr eides pou tha vgoume kai gnostoi, i athina einai megalo xorio kai mpla mpla mpla! Loipon piga kai sto anem kai eixe oraia sxedia kai logikes times alla eixa idi kolisei me to louloudi tou shalimar!Kai i Adria eixe poli oraia nifika alla exei ksefigei ligo me tis times :(

Foteini είπε...

Koukla h nufh!~ na zhsete paidia!

viki vale είπε...

thanx Foteini! kai sta dika sou ama psinesai!

Ανώνυμος είπε...

να ζήσετε!!
κουκλίτσα η νύφη!!!
μπράβο κορίτσι, τα καλύτερα σου εύχομαι!

viki vale είπε...

Thanx Marizz!