28.5.08

WoWwOwWoW Kylie!!!!!!!!!

Ήμουν κι εγώ στη συναυλία της Kylie και το καταδιασκέδασα! Δεν τρελαινόμουνα ποτέ για τη μουσική της Kylie και ξέρω μόνο τα χιτάκια της (τα οποία είναι ουκ ολίγα), αλλά αυτό που μου άρεσε πάντα ήταν το στυλάκι της και ο τσαμπουκάς της, μιας και η wannabe celebrity ζουμπάς από την Αυστραλία εξελίχτηκε (την ίδια 20ετία που εμείς παλεύαμε με Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο-Πανεπιστήμιο-δουλειά) σε super star παγκοσμίου μεγέθους, λίγο πιο κάτω από τη Madonna αλλά σίγουρα πιο πάνω από τη JLo.
Η Minimoi Kylie άλλαξε καμιά 10αριά τουαλέτες (του JP Gaultier όπως ακούστηκε) και κοθόρνους για να φαίνεται στο ίδιο ύψος με τους χορευτές, χόρεψε, τραγούδησε & ξελαρυγγιάστηκε και συγκινήθηκε, παρόλο που στην αρχή οι 70ευρώδεις που καθόντουσαν μπροστά, οι «και καλά» τρελοφάνς θύμιζαν ξυλάγγουρα. Σιγά σιγά όμως και κυρίως μετά από τη φαντασμαγορική απόδοση της ζωής της Lola Copacabana με πολλά έξτρα σκηνικά και χορευτικά ο κόσμος πήρε μπρος και άρχισε να χορεύει!
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχω ξαναδεί συναυλία με τόσες φιοριτούρες, χορευτές και ακροβάτες και από την αρχή είχα την αίσθηση ότι για να απολαύσεις ένα τέτοιο show πρέπει να είσαι τουλάχιστον στο Venetian του Las Vegas ή έστω σε κάνα θηριώδες υπερωκεάνιο που κάνει το γύρο του κόσμου. Από το λοφάκι που καθόμουνα δεν μπορούσα να δω όλες τις λεπτομέρειες παρά τη συνδρομή διαφημιστικών κιαλιών που είχα πάρει επί τούτου, και ξενέρωσα που η Kylie δεν είπε το “Confide in me” που είναι και το καλύτερό μου τραγούδι της, αποζημιώθηκα όμως από τη διάχυτη φημολογία/(προ)αίσθηση/ζέσταμα ότι θα έρθει επιτέλους η Madonna και στο Ελλάντα και από τώρα μαζεύω λεφτά ώστε να κάτσω πρώτο τραπέζι πίστα και να μην χάσω ούτε στιγμιότυπο από αυτό το show!


Photos από Summer in Greece 2008

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kai kylie kai nkotb kai rodes kai mpaleto!!!
Esy den eisai blogger eisai yperparagwgh!!!

Bezender είπε...

Yperparagwgh h sis ontws...

H Kylie htan super kai hthela na grapsw kai egw sto blog m gia thn sunaulia alla me prolaves...Den peirazei tha valw link...

Ante na doume kai gia madonna

P.S.: Oi sunaulies gamane!!!!!!!

viki vale είπε...

Bez grapse gia tin Kylie!!
Simfono oti eimai iperparagogi kai oi sinavlies gamane! Ante kai stous Offspring tora!

Bezender είπε...

Oxi offspring den pshnomai alla gia Manu Chao...Elpizw telika h maria na pshthei na pame....

Evala link to blog sou sto diko mou gia thn Kylie an kai egrapsa kai egw 2 logia....