13.11.08

Features of my previous weeks!

Είμαι movie buff και I’m proud of it. Συνήθως βλέπω ότι κάτσει αρκεί να μου γυαλίσει το story. Και όλες τις ταινίες του David Fincher και του Woody Allen. Τον τελευταίο καιρό προτιμώ να βλέπω αμερικανικές σειρές, αλλά αυτές είναι οι ταινίες που είδα τις προηγούμενες εβδομάδες.

The Wackness: με απογοήτευσε γιατί είχα διαβάσει ότι πρόκειται για μια νοσταλγική ματιά στα ‘90s που πέρασα πολύ ωραία και ενίοτε τα νοσταλγώ. Ψέματα.

Bangkok Dangerous με Nicolas Cage στους filthy streets της Μπανγκόγκ: Nicolas used to be one of my favorite actors, he’s not any more. Some things can change.

Step Brothers με Will Ferrell: όπως θα έλεγε και ο παππούς μου ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ!

Blades of Glory με Will Ferrell πάλι και το ζευγάρι Will Arnet (GOB) & Amy Poehler: it has its moments, πάντως είναι καλύτερο από το προηγούμενο.

The Spiderwick Chronicles με το γνωστό παιδάκι που έχει πάρει παραμάζωμα το Χόλιγουντ. Α, μπα ούτε καν για ενήλικες που τους αρέσουν τα παιδικά, αποκλειστικά και μόνο για παιδιά.

The Accidental Husband με την Uma Thurman και τον αμερικανό Bardem lookalike Jeffrey Dean Morgan: chick flick μόνο για χαζές chicks.

Mannequin με Andrew McCarthy & Kim Cattrall: σαχλοκωμωδία των ‘80s που πέτυχα στο MGM. Μου άρεσε και τότε, το διασκέδασα και προχτές. Some things never change, some girls have all the luck.

La vie en rose (περσινά ξινά σταφύλια σαν να λέμε): just wanted to know, should have known better! ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ!

Starter for 10 με James McAvoy: χμμμμ βλεπάμπλ, με Cure για μουσική υπόκρουση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ok, but why don't you write everything on English?

Ανώνυμος είπε...

or is it "in" English?

viki vale είπε...

I just follow my writing instincts my friend!