5.5.09

Features of my previous weeks!

Είμαι movie buff και I’m proud of it. Συνήθως βλέπω ότι κάτσει αρκεί να μου γυαλίσει το story. Τον τελευταίο καιρό προτιμώ να βλέπω αμερικανικές σειρές, αλλά αυτές είναι οι ταινίες που είδα τις προηγούμενες εβδομάδες.

He's Just Not That Into You με πολλεεεεεεεεές γνωστές ηθοποιούς: βλεπάμπλ γυναικεία ταινία για το dating και το γάμο, αλλά η πρωταγωνίστρια βγάζει κακό όνομα στις γυναίκες με τις παπ**ιές της, πιο εκνευριστική δε γίνεται (τώρα γιατί της δώσανε happy ending, beats me!).

The International με Clive Owen και Naomi Watts: είναι αρκετά διασκεδαστικό να βλέπεις ταινίες οι οποίες κράζουν ένα σύστημα που κατά κάποιο τρόπο εκπροσωπούν και μάχονται να συντηρήσουν, ειδικά όταν και οι πρωταγωνιστές είναι καλοί ηθοποιοί. Τι να πω, βλέπεται, δε θα συνταράξει και τον κόσμο σου όμως!

Bank Bang με το Βασίλη –καρικατούρα- Χαραλαμπόπουλο. Καλό στόρι, σκηνοθεσία, ερμηνείες και ρέστα αλλά κάτι του έλειπε, νεύρο και ρυθμός ίσως;

Bienvenue chez les Ch'tis: γαλλική ταινία γύρω από τα κλισέ συμπεριφοράς γκάτζων βορείων και κομψών νοτίων γιατί Γαλλία δεν είναι μόνο το Παρίσι! Αναπάντεχα καλή!

Bottle Shock με τον Bill Pullman και τον Chris Pine με χαίτη: βαρετό έργο σχετικά με το πώς αναδύθηκαν από την αφάνεια τα καλιφορνέζικα κρασιά.

Brainstorm: ταινία του 1983 με τον Christopher Walken και τη Natalie Wood: μπροστά από την εποχή της, η ταινία μιλάει για εικονική πραγματικότητα και μεταφορά εμπειριών και συνείδησης με απλοϊκό τρόπο και διδάγματα (το Strange Days το πέτυχε πολύ καλύτερα). Το κουλό τέλος προσπάθησε να μιμηθεί την αμφισημία του 2001: A Space Odyssey, τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε. Εντυπωσιακό σκηνικό και μίμηση μπλιμπλικίων αλλά υπήρχαν πολλές awkward σκηνές που δε μίλαγε κανένας!

Alvin and the Chipmunks: διασκεδαστικό, παιδικό ταινιάκι με πρωταγωνιστές 3 σκίουρους και 2 από τους καλύτερους τηλεοπτικούς χαρακτήρες ever τον Earl (από το My name is Earl) και τον Tobias Funke (Arrested Development) σε εντελώς διαφορετικούς ρόλους. Βλέπεται και χωρίς παιδιά για συνοδευτικό.

Dedication: f*cked up – με την καλή έννοια- film με τον Billy Crudup και τη Mandy Moore. Ένας τρελάρας, μισάνθρωπος καρτουνίστας βρίσκει γυναίκα που όχι μόνο τον ανέχεται αλλά και τον ερωτεύεται, κάτι που δε θα συνέβαινε ποτέ αν ήταν πραγματικός χαρακτήρας. Ανεκτίμητης αξίας η σκηνή που μπαίνει στο αυτοκίνητο φορώντας κράνος ποδηλάτου.

Suburban Girl: wtf – χωρίς σκοπό- έργο με τη Sarah Michelle Gellar, αλλά βλεποσώζεται από το γεγονός ότι στο background παίζει Νέα Υόρκη.

I Know Who Killed Me με τη Lindsay Lohan: ίσως το έχω ξαναγράψει αλλά το παίρνω πίσω για τις υπόλοιπες φορές (γινόταν): πιο ΓΤΜ δε γίνεται!

Echelon Conspiracy με τον Ed Burns: προβλέψιμο b-movie ολκής, χάσιμο χρόνου σου λέω!

Lila dit ça: γαλλικό πόρνοteen movie με παρθενοπιπίτσα που στη φαντασία της είναι J. Jameson πριν την εγκυμοσύνη. Κάποιος μου το σύστησε ως το «Μίσος» της δεκαετίας, τώρα πώς το έβγαλε το συμπέρασμα beats me!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει τώρα, "Μίσος της δεκαετίας". Μια μαλακία είπαμ(ν)ε

viki vale είπε...

Eftixos pou to anagnorizeis!

Ανώνυμος είπε...

αφού (ν)

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優

I LOVE YOU είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛

tiger είπε...

I love it! Very creative!That's actually really cool.
謝謝你的文章分享
尋人,徵信公司,外遇,抓姦,徵信社,尋人,徵信公司,外遇,抓姦,徵信,尋人,徵信公司,外遇,抓姦,徵信社,外遇,抓姦,徵信公司,尋人,徵信社,尋人,徵信公司,外遇,抓姦,徵信社,尋人,徵信公司,外遇,抓姦,徵信社

Ανώνυμος είπε...

酒店經紀人,

菲梵酒店經紀,

酒店經紀,

禮服酒店上班,

酒店小姐,

便服酒店經紀,

酒店打工,

酒店寒假打工,

酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工經紀,

制服酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工,

酒店經紀,

制服酒店經紀,
酒店經紀,

disa είπε...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

I LOVE YOU είπε...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

Ανώνυμος είπε...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀