15.6.09

From dusk 'till dawn



Το ΣΚ που μας πέρασε γιορτάσαμε το τελευταίο Σάββατο της Βαμβακούλας ως δίδα γιατί από την επόμενη Παρασκευή θα φοράει μπριγιάν και θα κυκλοφορεί ως κα πλέον. Anyway, μετά από μήνες συζητήσεων για το τι να κάνουμε και πώς να το κάνουμε και κάμποσες αλλαγές σχεδίων, πήραμε την σούπερ απλή οδό και καταλήξαμε στο Ακρωτήρι which was strange γιατί ποτέ δεν ήμασταν φαν του εν λόγω τουρλουμπούκι-style club αλλά τέσπα, περάσαμε τέλεια τελικά!



Ήπιαμε τον κ**ο μας και σφηνάκια κεράσι από κανάτα (τύπου διακοπές μόνο για κορίτσια στην Πάρο), χορέψαμε πάνω στον καναπέ «Τα κορίτσια ξενυχτάνε» και όλο το ανεκδιήγητο playlist του καταστήματος, χαζολογήσαμε όσο δεν παίρνει και όταν ξημέρωσε, μιας και η ιδέα του στριπτιτζάδικου δε βρήκε γόνιμο έδαφος, κατηφορίσαμε για Εξάρχεια και Mo Better. Η ιδέα του Mo Better δεν βρήκε επίσης και τόσο γόνιμο έδαφος σε όλη την κοριτσοπαρέα αλλά με δέλεαρ τη στάση στο Έβερεστ, η Νατάσσα κατάφερε να αποπλανήσει κάποιες από μας, και αφού μας έχωσε στο αμάξι της, μας ανάγκασε να ακούμε την Αγάπη να τραγουδάει Pearl Jam σε όλη τη διαδρομή ενώ η νύφη είχε second thoughts (για το Mo Better βεβαίως, βεβαίως). Με τις πρώτες βαρβάτες αχτίδες του ήλιου και αφού η στραβωμάρα και η κυκλοφορία αλκοόλ στο αίμα μας, είχε βαρέσει κόκκινο, χωθήκαμε στο πάλαι ποτέ after hour καταφύγιο του ΠΣΚ only για να ακούσουμε κι εκεί το YMCA και κάτι τέτοια κουφά tunes, ο κόσμος πάντως ήταν ίδιος και απαράλλαχτος. Με ατάκες του τύπου «Ω σκέψου dear ότι μπορεί και να είναι η τελευταία φορά που ερχόμαστε όλες μαζί στο Mo Better», facespotting και λίγο dancing, καταφέραμε να αντέξουμε μια ολόκληρη μπύρα και να την κάνουμε χωρίς να χρειαστεί να πάμε τουαλέτα (thank god!). Και το κυριότερο κανείς δεν κοκάλωσε σε σημείο ρουκέτας όπως ήταν και το αναμενόμενο, αν και ο πονοκέφαλος πήγε σύννεφο την επόμενη μέρα.










Είμαι χαρούμενη και κόκαλο αλλά κατά βάθος σκέπτομαι ότι αύριο τέτοια ώρα θα είμαι ήδη στο δρόμο για τη δουλειά σνιφ κλαψ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pistevo pos to fai prin se esose apo ti rouketa giati den ipies mono ton k**o sou alla kai ton diko mou...
mskaber

Ανώνυμος είπε...

anyway,perasame zuuper giati kataferame meta apo kairo kai to ximerosame kai syrthikame kai sto mo better me ti vamva mazi,dipli epitihia!
episis den xerase kaneis unbelievable

Ανώνυμος είπε...

xaxxaxaxaxxa bravo koritsa pada tetia!!!!!!!!!!!!!!
muaaaaaats :-)))) fil

Unknown είπε...

πανικός από γάμους αυτό το καλοκαίρι, χαμός και στα bachelorette parties! κι εγώ σε ένα τέτοιο ήμουν την Παρασκευή και όλο το Σάββατο...ανάρρωνα! και στα δικά μας οι ανύπαντρες! :)

viki vale είπε...

Εννοείται Μαράκο μου ότι το τέλειο φαί στις Λεύκες με έσωσε από την κατρακύλα, όλοι στοιχηματίζαν, ακόμα και η μαμά μου (έχει φρέσκα τα της Αταλάντης) ότι θα γίνω χώμα! Φιλ εσύ έμαθα ότι πήγες σε bachelor αγοριού !)!! Chchpr και στα δικά σου, εγώ έχω πάρει σειρά για Οκτώβρη!

Unknown είπε...

έλα βρε! συγχαρητήρια!! με το καλό και πάντα ευτυχισμένη εύχομαι! :)

viki vale είπε...

Thanx, θα κάνω ανασκόπηση της προετοιμασίας σύντομα, είναι πακετάρα!

Ανώνυμος είπε...

Mo Better ......Mo Worse
Apla paketo, I want NO MORE
Marva

viki vale είπε...

De nomizo na ksanapame Marva, isos meta to diko mou bachelor mono!