12.7.11

Στην Αρχαία Επίδαυρο για μπανάκι και Μονικάκι



Η μικροσκοπική ερμηνεύτρια επί τω έργω



Το Σάββατο που μας πέρασε πήγαμε στην Επίδαυρο για τη συναυλία της Μόνικα και για κάνα μπάνιο ή και το ανάποδο μπορείς να πεις.

Η Αρχαία Επίδαυρος είναι ένα αδιάφορο χωριουδάκι με μια αδιάφορη παραλία που λέγεται «Γιαλάσι», έχει πάντως ομπρέλες-ξαπλώστρες-μπαρ κτλ. Επίσης, στο δρόμο για το Γιαλάσι έχει κι ένα ωραίο εστιατόριο που λέγεται «Καλογερικό» κι έχει γιάμι «βιολογικό» (?) φαγητό και μπύρες, αξίζει τον κόπο άμα έχεις βαρεθεί την κλασική τουριστίκ ασπρομπλέ ταβέρνα.




Ο Γιάννης χρειάστηκε ωτοασπίδες σε κάποιες φάσεις



Η συναυλία της Μόνικα για κάποιους από την παρέα ήταν συγκλονιστική, για κάποιους ενδιαφέρουσα, για κάποιους ευκαιρία για ονειροπόληση και για κάποιους «πιασματική» αφού ήταν στο μικρό θέατρο που είναι σε στιλ ancient vintage χωρίς καρέκλες, μόνο κοτρόνια χωρίς πλάτη (πάντως μαξιλαράκια είχε).

Για μένα ήταν και λίγο «φλεβοκοβίξ» αλλά η ρακή (την οποία είχα πάρει σε πλαστικό μπουκαλάκι και σέρβιρα κρυφά σε σφηνοπότηρα στους υπόλοιπους, γνωρίζοντας και μία μικρή κατακραυγή αρχικά που όμως έγινε τρελή επιδοκιμασία όταν έγινε κατανοητό σε όλους ότι οι μπίρες απαγορεύονται) βοήθησε να δημιουργηθεί ένα warm κουκούλι τύπου «κι αναρωτιέμαι πάλι οι προσευχές μου που πάνε κι αν έχουν γίνει πουλιά προς τα πού πετάνε». Η ατμόσφαιρα μετά από 2-3 τραγούδια και σφηνοπότηρα I might add, ήταν πολύ ωραία κι έδενε τρελά με το στιλάκι της Μόνικα, η οποία τραγούδησε και στα ελληνικά παρακαλώ!



View from the top


Τεσπα, ήταν η δεύτερη συναυλία της που βλέπω και κάθε φορά μου φαίνεται και καλύτερη γι’ αυτό και αφιερώνω στον Τζον που μας έψησε το “Yes I do” και το εννοώ!




ps: Επίσης στην Αρχαία Επίδαυρο παίζει μια κοινοπραξία Δωδώνη-Praxis Cafe η οποία διοικείται από ξανθιές νάτσις και σερβίρει μικρές κρέπες (για τις οποίες εξεγείρονται ενστάσεις -από τις νάτσις- άμα δεν αιτηθείς να περιέχουν και κρέας) αλλά μεγάλα μπαγκετίνια με μία στοίβα πατάτες προτήγ για πρωϊνό. Εκεί εθεάθη ο Στηβ Κακέτσης, εκεί εθεαθήκαμε κι εμείς πολλάκις όχι γιατί είμαστε into nazis bondage αλλά γιατί μείναμε στο παραδιπλανό ξενοδοχείο Σαρωνίς που ήταν decent, happy now honey?

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν έγραψες τίποτα για τη "Δωδώνη"...mskaber

Ανώνυμος είπε...

Δωδώνη αρρώστια.

viki vale είπε...

Νταξ παιδιά θα το δω και θα κάνω update

Ανώνυμος είπε...

That's good honey.

Ανώνυμος είπε...

Fantazomai i eukairia oneiropolisi anaferetai ston hubbie e?? :-))
HRA (WELCOME DEAR, WE MISSED YOU!!)