18.2.09

Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και το Razul!

Το προηγούμενο Σάββατο, ως άλλοι Κλέαρχος και Μαρίνα, μόνο ο κοντός και η καπελαδούρα μας έλειπαν, ξεκινήσαμε για τα Καμένα Βούρλα, γραφική κωμόπολη της Στερεάς προκειμένου να απολαύσουμε κι εμείς τα φημισμένα λουτρά ραδονίου. Αφού πληρώσαμε κάνα 10άρι ευρώ σε διόδια, για την επισκευή και συντήρηση του οδικού δικτύου όπως μας επιβεβαίωναν οι ταμπέλες (δηλαδή το μπαλωματικό άδειασμα πίσσας από δω κι εκεί), φτάσαμε σε αυτό το απαράμιλλο έργο πνοής, το θρίαμβο της μηχανικής και της τεχνολογίας που μετά από δεκαετίες εξαγγελιών και άλλες τόσες κατασκευών πήρε σάρκα και οστά προκειμένου να στείλει στα τάρταρα τον Μολώχ της ασφάλτου, το brand new Πέταλο του Μαλιακού σε compact μορφή τούνελ(ς). Παραλήρημα μεγαλείου ασχετοσύνης (σημείωση διπλανού: α ρε Μικρούτσικε με τα δείγματα γραφής σου).

Μετά από κει τα Καμένα ούτε ένα τσιγάρο δρόμος δεν ήταν. Το πρώτο πράγμα που κάναμε μόλις φτάσαμε στη Γαλήνη ήταν να τσεκάρουμε ποιο μαγαζί κάνει καλούς λουκουμάδες και να κανονίσουμε τα μασάζ μας. Έλα όμως που στο ξενοδοχείο η Pirelli είχε μαζέψει τους πωλητές της προκειμένου να τους τρομπάρει το ηθικό και οι δικές τους Μαρίνες και κοντοί είχαν αγκαζάρει πισίνες και σπα για ώρες. Τεσπα, η Ρομούνα φροντεσκιού του σπα, μας πρότεινε ένα αραβικό χαμάμ τριών τετάρτων για 2, δηλαδή το Razul και 20άλεπτο μασάζ για να θολώσει τα νερά αφού 60άλεπτο δεν έπαιζε (ένεκα Μαρίνων και κοντών).

Μπαίνουμε στην αίθουσα ετοιμασίας και αφού η κοπέλα μας εξηγεί τι θα κάνουμε, μας διαβεβαιώνει ότι θα είμαστε μόνοι μας, μας κλείνει το μάτι και φεύγει. Οδηγία 1η να βάλουμε τα μαγιό μιας χρήσης που μας έδωσαν για να μην καταστρέψουμε τα δικά μας με τη λάσπη την οποία σύμφωνα με τη 2η οδηγία έπρεπε ανάλογα με το χρώμα της να απλώσουμε στρατηγικά σε όλο μας το σώμα αφού βραχούμε με το συντριβανάκι που βρισκόταν ανάμεσα στις καρέκλες μας και μετά να τριβόμαστε συνέχεια για να απολεπιστούμε (εκεί μετάνιωσα που δεν πήρα μια φωτογραφική μηχανή μαζί μου διότι το θέαμα ήταν τραγελαφικά απολαυστικό αν και λίγο πορνό μιας και ήμασταν σχεδόν τσιτσίδια). Με το που μπαίνουμε μέσα, το φυσερό αρχίζει να ξεφυσάει και πριν προλάβουμε να αργιλοθούμε για τα καλά ο θάλαμος Razul είχε μετατραπεί σε θάλαμο αερίων, αν και αυτός μάλλον ήταν ο αρχικός σκοπός του (οι φωτογραφίες πάντα ξεγελούν). Εγώ μαστούρωσα από τους ατμούς, την έπεσα στην ξαπλώστρα και άρχισα να έχω παραισθήσεις ότι βρίσκομαι στο διάστημα, μιας και ο έναστρος θόλος από πάνω μας ο οποίος παρείχε και το μοναδικό φως στο θάλαμο, μέσα από το ατμοσύννεφο μου φάνταζε σαν το Γαλαξία. Ο Γιάννης πάλι, αφού τρίφτηκε δις (κυριολεκτικά) άρχισε να ξεπλένεται και πριν καν κλείσει δεκάλεπτο την έκανε για πιο δροσερά κλίματα (πρόκειται για άτομο που ακόμα και στους -5 κυκλοφορεί με βερμουδίτσα και ξεκάλτσωτος στο σπίτι). Εγώ, απόλαυσα τη μοναξιά μου, τρίφτηκα και ξανατρίφτηκα και για επιβράβευση όταν βγήκα η κυρία Ρομούνα με πασάλειψε με αιθέρια έλαια πριν με παραδώσει στον Ρομούνο μασέρ.

Εδώ να σημειώσω ότι ντρεπόμουν και λίγο διότι δεν είχα ξανακάνει μασάζ με άντρα, αλλά μετά από 2-3 λεπτά το ξέχασα και όντας μπρούμυτα με το κεφάλι στην τρύπα του έλεγα τι ωραίο που είναι το σιάτσου σε σχέση με το ταϊλανδέζικο και το σουηδικό που σε χαλαρώνουν μεν αφού όμως φας το ξύλο της αρκούδας δε. Όταν γύρισα για το ανάσκελο κατάλαβα ότι τίποτα από όσα έλεγα για να «φτιάξω» τον Ρομούνο δεν είχε γίνει αντιληπτό αφού ήταν στη χώρα μόνο 2-3 μήνες και η γρήγορη και ας μην ξεχνάμε μπρούμυτη καρτουνίστικη φωνή μου σίγουρα δεν βοηθούσαν στο να γίνω αντιληπτή. Από την άλλη ο Γιάννης, ο οποίος επίσης δεν είχε ξανακάνει μασάζ με άντρα, φοβόταν μήπως ο Ρομούνος τον χουφτώσει, αντιμετωπίζοντας όμως μία πρόκληση κραξίματος από την αφεντιά μου, έκανε την καρδιά του πέτρα και υπέκυψε στα μαγικά χεράκια του Ρομούνου και καλά έκανε δηλαδή διότι το αποτέλεσμα και για τους δύο ήταν καλοοοοοοοοοοοοό και περίπου αυτό:

5 σχόλια:

Bezender είπε...

xaxaxa...mas afhses me polu kales eikones apto sk sou...well done honey!

Bezender είπε...

xaxaxa...mas afhses me polu kales eikones apto sk sou...well done honey!

viki vale είπε...

Bezenderako ena razul tha se pisei!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θριαμβικό ποστ -
btw ξεκινάμε αγώνα να απαγορετούν τα Ραζούλ, εκτός αν χρησιμοποιούνται για βασανιστήρια.

viki vale είπε...

E oxi kai vasanistirio to Razul, mono gia tous kapsok*lides!