8.2.12

Για φαί στο Ν. Ψυχικό, μέρος 3ο

Sao Paolo, photo από εδώ


Sao Paolo: Μπιφτεκάκι, κοντοσουβλάκι, πίτα και πατάτες και τζάμι! Το Sao Paolo παλιά σέρβιρε καφέ, μετά έκλεισε και τώρα που ξανάνοιξε ταΐζει ζουμερά κρεατάκια σε πολύ καλές τιμές! Επίσης κρητικά πιτάκια, (και ρακή), χαλούμια και τα ρέστα. Έχει και ξεχωριστό χώρο για καπνίζοντες και γενικώς όλα καλά εκτός από το ντεκόρ που είναι λίγο κρύο για γκριλάδικο.



Κρίθαμος, photo από εδώ


Κρίθαμος: Για τον Κρίθαμο έχω ξαναγράψει εδώ και η άποψή μου δεν άλλαξε ούτε τη 2η ούτε την 3η φορά που πήγα. Σερβίρει νόστιμο φαγητό, αποπνέει μια ατμόσφαιρα εστιατορίου στην Τσαγκαράδα και έχει πολύ καλό σέρβις. Μακαρούνες, κορτεζίνες, μπιφτεκάκια, και τέλεια γλυκά π.χ. Παύλοβα, μπορεί να σε κάνουν φαν του μαγαζιού, ειδικά αν δεν καπνίζεις, γιατί στον Κρίθαμο πλέον γιοκ κάπνισμα, μόνο στον κηπάκο επιτρέπεται. Επίσης είναι λίγο ακριβούτσικο.

2 σχόλια:

fevis είπε...

Μια που γράφεις για την γειτονιά μου, θα συμφωνήσω για τον Κρίθαμο που φάγαμε πολύ καλά και φτηνά όποτε πήγαμε.. Θα διαφωνήσω για το Gaspar με την έννοια πως είναι μεν ακριβό μαγαζί αλλά έχει χαρακτήρα, πολύ καλό φαγητό και συνδιάζει και το ποτό και το χάζεμα οπότε για μια φορά στο τόσο νομίζω πως αξίζει.. Στο Adamo έχω φάει χάλια, δεν το συζητώ καν. Το Patron δεν το συμπαθώ ιδιαιτέρως αλλά φταίει το ότι πήρε την θέση του λατρεμένου Deals..:))) Στο San Paolo κινδύνεψα να πάθω πνευμονία από το κρύο και έφαγα πάρα πολύ μέτρια και θα σου πρότινα την επόμενη φορά που θα βγείτε γυναίκες να πάτε στο Street. Έχει συμπαθέστατα burgers και πάρα πολύ καλά cocktails.. Φιλιά!!!

viki vale είπε...

thanx Fevis θα το δοκιμάσω το Street. Στo Gaspar μου άρεσε ότι έφαγα, ακόμα και τα τσιπς αλλά μου φάνηκε πολύ ακριβό για μένα!